Home Homepage Nexus 6P de la Google se îndoaie mult mai uşor decât iPhone...

Nexus 6P de la Google se îndoaie mult mai uşor decât iPhone 6 Plus

0

Google a lansat noul smartphone Nexus 6P în cadrul unui eveniment care a generat foarte multe feedback-uri pozitive.

Cu toate acestea, de la scandalul „Bendgate”, care l-a avut ca protagonist dispozitivul iPhone 6 Plus, integritatea structurală a tuturor dispozitivelor noi a fost pusă sub lupă mai mult ca niciodată.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S6 Edge prezintă 11 vulnerabilităţi de securitate

Nu a fost nicio surpriză atunci când mai mulţi utilizatori au realizat mai multe teste de îndoire, iar smartphone-ul Nexus 6P nu a avut cele mai bune rezultate. Mai mult decât atât, pare destul de uşor de îndoit, după cum se poate vedea şi în video-ul de la finalul articolului, realizat de utilizatorul JerryRigEverything.

Atât corpul de metal, cât şi ecranul dispozitivului Nexus 6P se îndoaie la jumătate. Este cu mult mai grav decât îndoitura produsă dispozitivului iPhone 6 Plus. Mai mult, pentru realizarea îndoiturii, au fost folosite doar mâinile.

La momentul Bendgate-ului, testele indicau faptul că ar fi trebuit să încerci îndoirea dispozitivului iPhone cu bună ştiinţă, deşi foarte mulţi utilizatori au spus că aceste avarii s-au produs în urma unor acţiuni nepremeditate. În cele mai multe cazuri, utilizatorii aveau smartphone-ul în buzunar atunci când se aşezau pe scaun, lucru care producea îndoirea.

Citeşte şi: Smartphone-ul finanţat de Intel se lansează în 2016

Prima sugestie ar fi ca utilizatorii să nu încerce să îndoaie dispozitivul, cu toate că se poate observa şi din video cu câtă uşurinţă acesta poate fi deteriorat, fără aplicarea unei forţe prea mari. Forţa necesară este chiar mai mică decât în cazul îndoirii smartphone-ului de la Apple.

Este evident că dacă ai grijă de dispozitivul Nexus 6P, aşa ceva nu se poate întâmpla. Momentan, Google nu a comentat în niciun fel această informaţie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version