Home Homepage Cum ştergi toate pozele din iPhone

Cum ştergi toate pozele din iPhone

0

Uneori simţi nevoia să ştergi tot şi să o iei de la capăt. Fie pentru că nu mai ai suficient spaţiu de depozitare pe iPhone, fie pentru că ţi-ai făcut prea multe selfie-uri care nu-ţi mai sunt de folos sau pur şi simplu vrei să ştergi anumite poze din smartphone.

Din fericire, există o metodă foarte uşoară pentru a face asta.

Dacă deţii un Mac, cea mai uşoară metodă prin care poţi şterge pozele din iPhone este prin conectarea cu un cablu între cele două dispozitive.

Citeşte şi: Facebook anunţă lansarea unei aplicaţii de ştiri de sine stătătoare

Va apărea o fereastră unde îţi vor fi arătate toate fotografiile din telefon, trebuie să dai click pe ea, apoi să apeşi Ctrl + A pentru a selecta pozele, după care click pe butonul Delete.

13

Dacă vrei să faci asta folosind doar dispozitivul iOS, singura metodă prin care poţi scăpa de anumite poze, este prin ştergerea la pachet cu toate pozele din dispozitiv sau ştergând pur şi simplu una câte una.

Mergi la Settings – General – Reset – Erase All Content and Setting, iar aşa vei reuşi să ştergi tot ce ai în telefon.

Totuşi, există o metodă rapidă şi eficientă prin care poţi şterge fotografiile.

Citeşte şi: LG Nexus 5X se lansează în România pe 9 noiembrie

Deschide aplicaţia de fotografii de pe dispozitivul iOS, asigură-te că ai selectat Photos din partea de jos a ecranului. Dă click pe an, apoi pe colecţie şi vei vedea fotografiile grupate în Moments, adică după dată.

Dacă apeşi pe butonul Select în colţul din dreapta sus, poţi selecta manual orice grup, dar este o opţiune mai rapidă prin care poţi scăpa de fotografii.

Odată ce ai selectat toate Momentele tale, apasă iconiţa de gunoi, apoi confirmă ştergerea fotografiilor şi acestea vor fi şterse de îndată.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version