Home PC Hardware Sony confirmă aplicaţia PS4 Remote Play pentru Windows şi Mac

Sony confirmă aplicaţia PS4 Remote Play pentru Windows şi Mac

0

Veste bună pentru toţi posesorii de console Sony PlayStation 4 care îşi doreau funcţia Remote Play pentru PC.

La nici câteva zile de la apariţia unei aplicaţii „neoficiale” PS4 Remote Play pentru PC, compania Sony anunţă oficial o astfel de aplicaţie, atât pentru Windows, cât şi pentru Mac.

Citeşte şi: Sony extinde serviciile PlayStation Network ca urmare a creşterii vânzărilor PS4

Confirmarea vine de la preşedintele companiei Sony, Shuhei Yoshida, care a dat veste prin intermediul unei postări pe Twitter.

Este un segment la care Sony era deficitar în competiţia cu Microsoft care, oferă posesorilor Xbox One funcţia remote play.

Dezvoltatorii de la Sony lucrează la o aplicaţie care să aducă această funcţie pe PC, indiferent dacă sistemul de operare este Windows sau Mac OS X. Mai mult, Shuhei Yoshida spune că aplicaţia PS4 Remote Play va oferi mult mai mult decât poate oferi Xbox One.

Citeşte şi: Jocurile PlayStation 2, disponibile şi pe PS 4

Nu avem o dată certă când aplicaţia va fi disponibilă, dar cert este că aceasta va fi gratuită. Ar putea fi o veste rea pentru dezvoltatorul care a pornit aplicaţia neoficială de Remote Play, pentru care percepe o taxă de 10 dolari.

După cum spuneam şi în articolul anterior, era de aşteptat ca Sony să acţioneze într-o direcţie sau alta. Compania a ales această cale pentru a scuti posesorii PS4 de pierderea a 10 dolari pe un produs pe care îl vor avea oricum, gratuit.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version