Home Homepage „Live pe Facebook” nu mai este doar pentru vedete

„Live pe Facebook” nu mai este doar pentru vedete

0

Dacă până acum doar vedetele aveau posibilitatea de a transmite live un mesaj fanilor, de acum compania Facebook adaugă funcţia de streaming live şi pentru utilizatorii de rând.

Caracteristica, numită „Live” va începe să ruleze pentru „un procent limitat de utilizatori din SUA”, care deţin iPhone-uri.

Citeşte şi: Smartwatch-ul HTC One se va lansa în februarie 2016

Deşi nu este clar dacă sau când planifică Facebook să facă disponibilă funcţia pentru publicul larg, este bine de ştiut că în prezent compania testează serviciul printre grupuri mici de utilizatori, înainte de a o implementa în baza completă.

Pentru cei care au deja funcţia de streaming live, butonul „Live Video” va apărea în rubrica de status.

live

La fel ca la Periscope şi Meerkat, poţi descrie orice video pe care ai de gând să îl transmiţi live. Odată ce începi să transmiţi, ai posibilitatea să vezi care sunt utilizatorii care te urmăresc şi pot să comenteze în timp real. Când transmisia se încheie, video-urile sunt salvate pe timeline-ul personal ca orice alt video pe care l-ai mai postat.

Citeşte şi: Preşedinte Samsung Electronics: „Anul următor va fi greu!”

Facebook mai testează, de asemenea, un nou aspect pentru status care va apărea în partea de sus a News Feed-ului unor utilizatori. Dând click pe „What’s on your mind?”, îţi va apărea un meniu cu tipurile de conţinut pe care le poţi împărtăşi, inclusiv video live, dacă ai această funcţie.

Mai mult decât atât, Facebook adaugă o unealtă de colaj care grupează „poze şi video-uri realizate în acelaşi timp, un colaj în mişcare”, când previzualizezi imagini de pe Camera Roll. Acum, în loc să vezi pozele în ordine cronologică inversă, când deschizi meniul Photo, vei vedea un colaj al imaginilor „în funcţie de când şi unde au fost realizate”, spune Facebook.

Citeşte şi: 16 lucruri de care să ţii cont atunci când cumperi un laptop nou

Collages sunt disponibile acum pentru utilizatorii iPhone şi la începutul anului 2016 vor apărea şi pe Android.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version