Home Smart Smartphones Preşedinte Samsung Electronics: „Anul următor va fi greu!”

Preşedinte Samsung Electronics: „Anul următor va fi greu!”

0

Pentru fanii Samsung care au urmărit cele mai noi ştiri cu privire la activitatea companiei, se pare că se dezbat 2 teme foarte importante în perioada ce urmează: performanţa şi schimbarea.

Profiturile Samsung care au adus o schimbare în bine nu sunt cele realizate din divizia de smartphone-uri.

În luna noiembrie, CEO-ul conglomeratului a afirmat faptul că: „dacă ne împotrivim schimbării, atunci nu vom supravieţui”, iar nu mai departe de săptămâna aceasta J.K. Shin a fost înlocuit la scaunul de preşedinte al Samsung Electronics.

Citeşte şi: Cu ce vin în plus Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge faţă de S6 şi S6 Edge

Koh Dong-jin, înlocuitorul lui Shin, le-a declarat joi reporterilor că „Anul următor va fi greu” şi că nu anticipează ca segmentul mobil să vadă o „schimbare semnificativă”.

Declaraţia CEO-ului vine în urma unei săptămâni de discuţii cu liderii cheie ai Samsung Group ce au inclus ipoteze care arată că Koh va lucra în strânsă legătură cu J.K. Shin, care a rămas în companie pe middle management. Totuşi, Koh a ţinut să mai precizeze că nu există temeri legate de temeri sau panică, mai ales pentru că „Afacerea nu are probleme foarte mari.”

Citeşte şi: 16 lucruri de care să ţii cont atunci când cumperi un laptop nou

Potrivit unor surse citate la începutul acestei săptămâni, Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge nu vor suferi schimbări majore de design, ci atenţia va fi centrată pe componentele interne, precum sistemul de operare, display-ul, camera şi memoria.

De asemenea, au mai circulat zvonuri potrivit cărora Samsung Galaxy S7 va primi suport microSD, chiar dacă reprezentanţii companiei au ales să îl scoată de pe smartphone-urile premium lansate anul acesta, Galaxy S6, S6 Edge şi Note 5.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version