Home Homepage Aplicaţia Monthly Gift te recompensează când te afli la menstruaţie

Aplicaţia Monthly Gift te recompensează când te afli la menstruaţie

0
Woman using mobile phone

În cea mai sensibilă perioadă a lunii, mai exact la menstruaţie, unele femei au nevoie de încurajări, de cadouri şi de atenţie din partea celor din jur pentru a depăşi mai uşor momentele delicate.

Pe de altă parte, există şi femei sensibile, dar care preferă să fie mai retrase şi să nu lase să se vadă că întâmpină greutăţi în acea perioadă a lunii. Pentru astfel de femei, aplicaţiile de monitorizare a ciclului mentrual sunt extrem de folositoare, iar dacă le mai şi recompensează, totul este minunat.

Dacă ai un telefon inteligent, cel mai probabil ai folosit o aplicaţie care îţi monitorizează sau îţi ţine evidenţa menstruaţiei, pentru a gestiona mai bine ciclul tău menstrual.

Deşi este o unealtă utilă, asta nu înseamnă că acest gen de aplicaţii pentru telefoanele inteligente te pot face să te simţi mai bine atunci când ai dureri şi crampe menstruale intense. Din fericire, o aplicaţie numită Monthly Gift încearcă să schimbe acest lucru, informează Feminis.ro.

După ce vei introduce datele şi zilele referitoare la ciclul tău menstrual, când începe menstruaţia şi când se încheie, iar apoi răspunzi la un chestionar rapid, ei bine, acest serviciu simplu (care stă la baza aplicaţiei Monthly Gift) îţi va trimite toate „rechizitele” de care ai nevoie în timpul menstruaţiei, împreună cu „ciocolata de urgenţă”. Deoarece ştii prea bine că în perioada aceasta a lunii, pofta ta de a mânca ceva dulce este mai intensă decât în orice al moment.

Descarcă de aici aplicaţia Monthly Gift

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version