Home Homepage Samsung Galaxy S7 Edge prin Orange Smartphone Tester

Samsung Galaxy S7 Edge prin Orange Smartphone Tester

0

În perioada 11 – 31 martie 2016 te invit să fii cu ochii pe Noobz pentru a afla tot ce te interesează despre noul flagship Galaxy S7 Edge de la Samsung.

Pentru o perioadă de timp de 3 săptămâni, mulţumită Orange Smartphone Tester, vom trece dincolo de fineţea designului flagship-ul smartphone, un dispozitiv high-end pe care fanii Samsung l-au aşteptat cu mare interes, pentru a furniza utilizatorilor cele mai importante informaţii legate de funcţionalitate, design, raport calitate-preţ sau experienţă de utilizare.

Dacă la evenimentele de lansare am avut ocazia să ne jucăm pentru o scurtă perioadă de timp cu telefoanele şi nu a fost suficient pentru a da o notă finală terminalului, ei bine, în zilele ce urmează vom vedea dacă Samsung Galaxy S7 Edge poate fi numit cu adevărat smartphone-ul anului 2016, bucurându-se astfel de titlul pe care l-a câştigat predecesorul său în 2015.

În toamna anului trecut, ţi-am prezentat povestea Samsung Galaxy S7 Edge+, tot cu ajutorul Orange Smartphone Tester, am analizat funcţie după funcţie şi am aflat că flagship-ul anului 2015 poate să îţi ofere amintiri vii şi că la 5 luni de utilizare intensă rămâne acelaşi dispozitiv blând, uman şi prietenos, aşa cum ne place să îl caracterizăm.

Ei bine, ştim ce poate să ofere Samsung după experienţa cu Galaxy S6 Edge Plus, aşa că avem mari aşteptări de la Galaxy S7 Edge, care vine acum cu o serie de îmbunătăţiri majore, printre care aducem aminte reintegrarea expansiunii microSD şi rezistenţa la apă, la o adâncime de până la 1,5 metri, pentru o durată de până la 30 de minute.

La prima atingere, Galaxy S7 Edge pare fragil, la fel ca „o tânără firavă pe care îţi este teamă să o atingi şi cu o floare”. Totuşi, pentru că de cele mai multe ori aparenţele înşeală, după 24 de ore de utilizare intensă, am aflat că da, esenţele tari se ţin în sticluţe mici şi nu este suficientă o singură întâlnire pentru a cunoaşte pe cineva.

20160311_143226

Dacă ai întrebări legate de funcţionalitate, design, raport calitate-preţ sau experienţă de utilizare, scrie-ne pe pagina de Facebook Noobz, pe email la redactie@noobz.ro sau în secţiunea de comentarii a articolelor şi imaginilor publicate de noi. Eden s-a împrietenit deja cu #S7edge şi s-a apucat să miroasă tot ce ţine de #ost8. Tu ai întrebări legate de #SamsungGalaxyS7Edge?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version