Home Homepage Xiaomi oferă primele informaţii despre Mi Max: Un phablet neconvenţional cu diagonala...

Xiaomi oferă primele informaţii despre Mi Max: Un phablet neconvenţional cu diagonala de 6.4 inchi

0

Mărimea nu contează, ar spune unii! Atunci, de ce întreaga industrie se întreabă cât de mare va fi smartphone-ul Mi Max, pe care Xiaomi îl va lansa în curând?

Se zvoneşte că, Xiaomi va lansa un phablet cu display de 6.4 inchi, dar din păcate nu aflăm prea multe informaţii, în afară de o fotografie care ne permite să tragem singuri concluzii cu privire la dispozitiv.

Imaginea de mai jos, indică faptul că, smartphone-ul va avea o dimensiune standard, dar ultimele randări şi imagini date publicităţii arată că dispozitivul mobil va avea un display cu diagonala de 6.4 inchi, ceea ce îl face mai mare decât un phablet conventional: „Mi Max este o nouă serie de produse pentru Xiaomi, care indică faptul că dimensiunile de 4.7 inchi, 5.0 inchi, 5.15 inchi, 5.5 inchi şi 7.9 inchi nu sunt luate în considerare.”

xiaomi mi max

S-ar părea, de asemenea, că Mi Max nu va avea logo-ul Mi pe faţă, o veste destul de bună pentru cei care îşi fac griji cu privire la aspect.

Alte zvonuri indică faptul că, smartphone-ul ar trebui să vină cu un procesor Snapdragon 820 de la Qualcomm, iar aşa cum putem observa din imaginea de mai sus, telefonul va încăpea în buzunarul de la pantaloni, ceea ce însemnă că va fi suficient de confortabil.

Ţi-ai achiziţiona un telefon cu diagonala de 6.4 inchi? Pentru cei care nu ştiu ce presupune utilizarea unui phablet, vă reamintim review-urile la Samsung Galaxy S6 Edge Plus, cu diagonală de 5.7 inchi, şi la Huawei Mate 8, cu diagonală de 6.0 inchi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version