Home Lifestyle Cultura 10 vedete care spun NU tehnologiei şi NU sunt prezente în social...

10 vedete care spun NU tehnologiei şi NU sunt prezente în social media

0

Ne-am obişnuit cu sutele de vedete din România şi de peste hotare care utilizează zilnic internetul şi îndeosebi social media pentru a ajunge la fanii lor. Ei bine, există şi vedete care nu se împacă deloc cu tehnologia.

Louis C.K., într-un interviu recent oferit lui Jimmy Fallon, a spus că a suspendat internetul pentru o lună şi nu are planuri să se oprească aici. Comediantul veteran a mai declara în anul 2013 faptul că telefoanele mobile erodează capacitatea oamenilor de a empatiza şi de a se simţi triste.

Christopher Walken a declarat tot pentru Newsweek că este „împăcat” cu faptul că nu foloseşte un computer. „Soţia îşi spune mereu că având un computer, poţi căuta lucruri despre tine.” Acesta a răspuns calm: „Poţi face o mulţime de lucruri masochiste. Nu am fost niciodată tentat de aşa ceva.” Ori de câte ori actorul filmează pentru o nouă producţie, primeşte de la producător un telefon doar pentru durata filmărilor, iar la final îl dă înapoi.

Winona Ryder nu foloseşte internetul încă din anul 2010 şi spune că tot de atunci nu foloseşte deloc niciun computer. „Am instalat e-mail-ul pe BlackBerry-ul personal şi cam asta e tot. Nu citesc niciodată niciun blog”, spune aceasta. Bineînţeles, acum că BlackBerry nu se mai bucură de succes, probabil actriţa şi-a schimbat dispozitivul mobil cu unul mai nou.

Angelina Jolie a declarat în 2011 pentru USA Today că a căuta pe „Amazon.com” pentru prima dată şi s-a simplit copleşită de opţiuni: „Creierul meu este prea împrăştiat şi se întinde în diferite direcţii”, spune aceasta. „Voi rămâne la cataloage.” Cu doar câţiva ani înainte, actriţa recunoştea că nu ştia cum se deschide un calculator.

Brad Pitt nu este nici el mai departe de soţia sa când vine vorba de tehnologie. Pe lângă faptul că nu deţine un cont oficial de Twitter, Pitt a mai precizat că nu ştie cum funcţionează un calculator şi nu vrea să participe la ceea ce el numeşte „maşină de publicitate”. „Este o entitate întreagă în care rămâi blocat”, a declarat pentru Newsweek în 2009. „Trebuie să mergi să îţi vinzi marfa. Este ceva cu ce eu nu am reuşit niciodată să fac pace.”

Elton John a declarat în urmă cu 10 ani că întregul internet ar trebui să fie închis pentru o perioadă de 5 ani. Muzicianul britanic spunea la acea vreme că muzica suferea intens din cauza distribuirii şi comunicării online. „Să ieşim în stradă şi să protestăm cu privire la statul în casă şi la blogging”, spunea Elton pentru publicaţia tabloidă Britanică The Sun.

George Clooney este un oponent vocal al Facebook şi Twitter. „Decât să mă alătur Facebook mai degrabă mi-aş face o examinare reclată live la TV de către o persoană cu mâinile reci.” Despre Twitter, acesta a declarat pentru Esquire că „Cred că oricine este faimos este un cretin dacă este pe Twitter.”

Rachel McAdams recunoştea în 2009 că nu asculta ştirile la radio, nu deţinea un televizor şi nu se descurca prea bine nici cu e-mail-urile.

Eminem a declarat pentru SPIN care sunt motivele pentru care nu ştie prea multe când vine vorba de computere. „Iată de ce nu ştiu cum să lucrez cu un calculator”, a declarat acesta. „Dacă învăţ cum, voi sta toată ziua să caut comentarii despre mine, iar acest lucru mă va înnebuni.” Deşi în cele din urmă şi-a creat un cont de Twitter în 2009, în 7 ani a reuşit să distribuie doar 615 tweet-uri.

Shailene Woodley a declarat pentru Daily Beast de mai multe ori că intră destul de rar pe internet, nu deţine un telefon şi nu este „adepta tehnologiilor”, deşi nici nu ne-am gândi la aceste aspecte, mai ales pentru că vorbim despre o actriţi care joacă într-o trilogie futuristică, Divergent. Când are nevoie de indicaţii, aceasta opreşte oameni pe stradă şi le cere ajutorul. „Cu cât te depărtezi mai mult de valul tehnologic, cu atât eşti mai liber”, spune aceasta.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version