Home Homepage OnePlus reduce preţurile la OnePlus One, OnePlus 2 şi OnePlus X

OnePlus reduce preţurile la OnePlus One, OnePlus 2 şi OnePlus X

0

Cu mai puţin de o lună de zile înainte de lansarea OnePlus 3, OnePlus aplică discount-uri consistente la dispozitivele mobile din portofoliul său.

Printr-o postare de blog, OnePlus spune că scade preţurile la smartphone-uri pentru ale oferi cea mai bună experienţă posibilă clienţilor. Se pare că scăderile de preţuri variază de la o ţară la alta, dar în Statel Unite ale Americii, acestea sunt destul de captivante: o tăiere de 50 de dolari la OnePlus 2, OnePlus X şi OnePlus One.

OnePlus 2 de 64GB a scăzut de la 349 la 299 de dolari, iar OnePlus X de la 249 la 199 de dolari, în vreme ce OnePlus One s-a stabilizat la 249 de dolari.

Dacă ai cumpărat un smartphone OnePlus în ultimele 14 zile, poţi solicita discountul care este aplicat începând de astăzi. Pentru a obţine suma de bani, trebuie să contactezi serviciul de suport OnePlus.

Aşa cum am anunţat în decursul acestei zile, OnePlus plănuieşte lansarea OnePlus 3 pentru data de 14 iunie, iar cei dornici să precomande terminalul o pot face doar cu ajutorul dispozitivului de realitate virtuală al companiei, Loop VR, dezvoltat în parteneriat cu Ant VR. Până acum, OnePlus se pare că a oferit deja aproximativ 30.000 de dispozitive Loop VR.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version