Home Homepage Vine de la Twitter a mărit limita pentru durata postărilor video la...

Vine de la Twitter a mărit limita pentru durata postărilor video la 140 secunde

0

Evoluţia este inevitabilă pentru platformele social media de vreme ce acestea au devenit parte a peisajului nostru digital, iar acest lucru înseamnă că acestea trebuie să menţină pasul cu necesităţile pe care le au utilizatorii, dar mai ales să întâmpine aşteptările acestora.

Vine, care a fost achiziţionată de Twitter în 2012 şi care de atunci a ajuns la 200 de milioane de utilizatori lunar, a prelungit durata de vizionare a video-urilor, de la 6 secunde la 140 de secunde lungime.

Pe partea celaltă, Twitter te invită să distribuim gânduri inteligente în limita a 140 de caractere sau mai puţin. Cu formatul de 6 secunde, Vine te încurajează să găseşti modalităţi inventive de distribuire a poveştilor sau să faci oamenii să râdă într-un interval extrem de scurt de timp.

Faptul că de acum Vine oferă suport pentru conţinut video de durată mai lungă înseamnă că în aplicaţie o să înceapă să ne apară lucruri noi şi spectaculoase. Provocarea nu mai este aceeaşi, iar divertismentul cu care erai familiar până acum va fi înlocuit de clipuri de 140 de secunde.

Vine spune că decizia a fost influenţată de feedback-ul primit de la creatori, dar rămâne de văzut dacă aplicaţia va avea un succes la fel de mare ca Instagram sau YouTube.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version