Home Homepage Vrei să mergi vara asta în Grecia? CFR a introdus trenuri Bucureşti-Salonic

Vrei să mergi vara asta în Grecia? CFR a introdus trenuri Bucureşti-Salonic

0

Iubeşti vacanţele în Grecia şi nu vrei să treacă vara aceasta fără să faci măcar o vizită în ţara zeilor? Vestea bună este că CFR a introdus recent trenuri direct până în Grecia, la preţuri destul de atractive.

Spre exemplu, un bilet pentru ruta Bucureşti-Salonic începe de la 45 de euro, aşa că dacă îţi este teamă să zbori cu avionul şi nici nu ai la dispoziţie o maşină personală cu care să te deplasezi, apelează cu încredere la tren.

Plecarea se face din Gara de Nord, trenurile au câte 4 vagoane, 2 la clasa a 2-a, unul de dormit şi unul cuşetă, iar plecările se fac o dată pe săptămână.

Mai exact, se pleacă din Bucureşti vinerea cu direcţia Salonic, iar întoarcerea se face duminica din Salonic către Bucureşti. Din păcate, oricât am vrea să ne bucurăm mai mult de timp, o călătorie cu trenul România-Grecia presupune 17 ore şi 40 de minute la dus şi 18 ore şi 14 minute la întors. Are plecarea din Salonic duminică seara la ora 23:10 şi ajunge în Bucureşti Nord luni, la ora 17:24.

Preţul unui bilet porneşte aşa cum am precizat mai sus de la 45 de euro la clasa a 2-a, 52.10 euro la cuşetă de 6 locuri şi 58.50 euro la vagon de dormit cu 3 locuri. Cea mai bună ofertă de transport rămâne totuşi cea cu autocarul, pentru că plăteşti doar 49 de euro şi călătoreşti pentru 11 ore şi 30 de minute.

Românii pot ajunge în Grecia cu trenul, potrivit CFR, până în data de 4 septembrie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version