Home Divertisment Aplicaţii Prisma va fi disponibilă şi pe Android începând de luna aceasta

Prisma va fi disponibilă şi pe Android începând de luna aceasta

0

Filtrele Instagram pălesc în faţa aplicaţiei Prisma şi a modului în care aceasta reuşeşte să editeze fotografii banale sau imagini pe care poate că ai prefera să le ştergi din telefon pentru că nu au ieşit perfecte.

Cu Prisma ai acum propriul pictor Picasso în buzunar. Pur şi simplu trebuie să selectezi o poză din telefon şi începe să picteze.

Folosind o combinaţie de reţele neurale şi inteligenţa artificială, rezultatul final este o adevărată operă de artă cu care te poţi mândri. Prisma nu aplică pur şi simplu un filtru pe imaginea ta, de fapt scanează date pentru a aplica stilul într-o manieră mult mai impresionantă.

Rezultatele pe care le obţii cu Prisma sunt senzaţionale şi nu ai nimic de pierdut. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store, iar potrivit ultimelor informaţii funizate de The Next Web, Prisma va fi disponibilă şi pe Android începând cu luna aceasta.

În plus, Prisma a mai confirmat pentru TNW că va lansa în curând Prisma Videos în aplicaţie. Cât va mai dura până când giganţii online se vor lupta pentru a deţine Prisma, rămâne de văzut.

În prezent, Facebook deţine aplicaţia MSQRD şi de curând a anunţat că vei putea transmite LIVE din aceasta. Pentru moment nu poţi transmite live din Prisma, dar un pas foarte important este că în curând vei putea realiza nu doar fotografii artistice, ci şi video-uri care te transformă într-un personaj de desene animate.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version