Home Homepage Cu Digi Mobil câştigi abonament gratuit timp de 12 luni şi smartphone-uri...

Cu Digi Mobil câştigi abonament gratuit timp de 12 luni şi smartphone-uri 4G Lenovo Vibe S1 Lite

0

“La Digi Mobil primești un an cu suspendare” este noua campanie lansată de Digi Mobil, care oferă unui număr de 500 clienți posibilitatea de a câștiga o reducere de 100%, timp de 12 luni, la plata abonamentului contractat/resemnat în perioada campaniei.

Totodată, Digi Mobil pune în joc și câte 1 smartphone 4G Lenovo Vibe S1 Lite pe zi, ce poate fi câștigat pe durata campaniei , între 20 iulie și 31 august 2016.

Vor participa automat la tragerea la sorți toți clienții care se abonează/resemnează pe durata campaniei pachetele de servicii Optim 2, 3, 5, Nelimitat sau Avantaj 2, 3, 5, pe o perioadă de 24 de luni, indiferent prin ce canal de vânzări au solicitat serviciile: în magazinele Digi, sau prin reprezentanții de vânzari ai companiei, care îi vizitează la domiciliu.

Pe durata campaniei “Primești un an cu suspendare”, vor avea loc șase extrageri, organizate săptămânal, în urma cărora vor fi desemnați pe rând cei 500 de câștigători care vor primi reducere de 100% la plata abonamentului contractat și 43 de norocoși care vor intra în posesia smartphone-urilor Lenovo Vibe S1 Lite, oferite de Digi Mobil.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil încep de la 1,94 euro/lună (TVA inclus) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4G.

Regulamentul campaniei “Primești un an cu suspendare” este disponibil aici. Câştigătorii tragerii la sorţi vor fi anunţaţi telefonic de către reprezenanții companiei. De asemenea, lista căştigătorilor va fi publicată și pe www.digimobil.ro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version