Home Homepage Nokia va lansa două smartphone-uri premium cu sistem de operare Android Nougat

Nokia va lansa două smartphone-uri premium cu sistem de operare Android Nougat

0

Cele mai recente zvonuri indică faptul că Nokia are planuri să revină la prima şi marea dragoste, producţia de dispozitive mobile. Deşi majoritatea zvonurilor legate de posibilitatea ca Nokia să producă telefoane Android s-au dovedit a fi minciuni, informaţia pe care o primim astăzi pare să fie de încredere.

Potrivit surselor, perechea de dispozitive a intrat în stadiul de prototipuri şi ar putea fi prezentate publicului larg în al 4-lea trimestru financiar al 2016. Ambele dispozitive vor veni cu sistemul de operare Android Nougat, cel mai mare va avea display de 5.5 inchi, în timp ce celălalt va avea o diagonală de doar 5.2 inchi. Pentru moment nu a fost confirmată nicio rezoluţie.

Aceste smartphone-uri vor folosi o versiune îmbunătăţită a Z-Louncher UI de la Nokia şi scanner de amprentă. Ca de obicei, de vreme ce informaţiile vin de la surse ale căror identitate nu o cunoaştem, va trebui să le tratăm cu o doză de scepticism.

Rămânem cu ochii pe Nokia în următoarea perioadă de timp şi dacă are într-adevăr în plan să lanseze două smartphone-uri cu sistem de operare Android Nougat în prima parte a anului 2017, cu siguranţă vă vom prezenta toate detaliile pe Noobz.ro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version