Home Homepage Clienţii LG G5 sunt nemulţumiţi de modulele smartphone-ului

Clienţii LG G5 sunt nemulţumiţi de modulele smartphone-ului

0

Un număr semnificativ de plângeri din partea clienţilor LG G5 au fost înregistrate în ultima perioadă. Aceştia au semnalat probleme legate de module defecte şi sugerează că telefoanele modulare LG G5 nu sunt chiar atât de incredibile precum sună.

Un utilizator Reddit spune că este la al 4-lea modul de cameră Cam Plus, în vreme ce un alt utilizator spune că este la al 5-lea G5.

Cele mai întâlnite probleme par să fie legate de butoanele de pornire, speakere, dar şi de un mic spaţiu la îmbinarea dintre partea superioară a smartphone-ului şi baterie.

Cât am testat LG G5 în luna martie, prin campania Orange Smartphone Tester, am sesizat doar acel spaţiu de la îmbinarea dintre baterie şi partea superioadă a smartphone-ului, dar nu era atât de mare cum spun clienţii de pe Reddit.

Acest spaţiu este o decizie de design din partea companiei, care pare mai degrabă să afecteze brandul. Nu este vorba despre omisiune, ci doar despre finisare slabă din partea designerilor LG.

LG a fost primul producător de smartphone-uri care a lansat un smartphone modular pentru consumator, dar nu va fi şi singurul, alte companii având în plan lansarea unora în perioada imediat următoare. Foto: mashable.com

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version