Home Divertisment evoMAG îşi schimbă sediul şi deschide un nou showroom în centrul Bucureştiului

evoMAG îşi schimbă sediul şi deschide un nou showroom în centrul Bucureştiului

0

Ca urmare a creşterii vânzărilor companiei şi a strategiei de pregătire evoMAG pentru Black Friday, retailerul inaugurează un nou sediu şi showroom, schimbare ce a presupus o investiţie totală de 100.000 euro.

Noul showroom este situat în Splaiul Unirii, nr. 257 – 259 şi permite expunerea mai multor produse, iar amplasarea acestuia pe o arteră intens circulată va atrage un număr mai mare de clienţi, spun reprezentanţii evoMAG.

Mutarea evoMAG este menită să susţină o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro în 2016, în creştere cu aproximativ 20%, depăşind ritmul anual de evoluţie a pieţei locale de comerţ electronic.

„Creşterea vânzărilor evoMAG a impus această masură. Aveam nevoie să trecem la un nou nivel, care să ne permită să lucrăm cu stocuri mai mari, să fim mai felxibili, să avem un rulaj mai bun şi să livrăm mai rapid produsele către clienţi”, spune Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

„Pe lângă un spațiu care ne permite să fim mai rapizi și mai organizați, oferim mai multe locuri de parcare pentru clienți și beneficiem de o parcare specială, cu mai multe rampe, care eficientizează recepţia şi livrarea produselor. În prezent, aproximativ 35% din totalul comenzilor evoMAG sunt cu ridicare din showroom. Ne așteptăm ca această pondere să crească cu 15%”.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version