Home PC Hardware Seagate prezintă cel mai mare portofoliu de discuri 10TB din industrie si...

Seagate prezintă cel mai mare portofoliu de discuri 10TB din industrie si o noua identitate vizuală

0

Seagate Technology, lider în industria de soluții de stocare, a dezvăluit un nou portofoliu de discuri cu capacitate 10TB numite Guardian Series™.

Create pentru a ajuta clienții să administreze mai ușor volume mari de date, pe care le creează sau consumă, discurile de 10TB Seagate® BarraCuda® Pro pentru creatorii de continuț profesional, Seagate IronWolf™ pentru aplicații NAS și Seagate SkyHawk™ pentru supraveghere video introduc noi branduri și o nouă identitate, reprezentând în acest fel cel mai complet portofoliu din industrie cu capacități de până la 10TB.

Gama de produse Guardian beneficiază de cele mai noi tehnologii ce ridică standardele pentru viteză, capacitate de stocare și specificații tehnice într-o serie extinsă de piețe, ce includ sisteme de calcul personale, de creatie sau design, gaming online, afaceri mici și mijlocii dar și sisteme de supraveghere de mari dimensiuni.

Tehnologii inovatoare

Capabilități inovatoare care se regăsesc la noile discuri de 10TB includ tehnologii de multi-tier caching (MTC Technology™), o architectură pentru caching inteligent ce maximizează performanțele, tehnologia AgileArray™, creată pentru a optimiza performanța discului prin mecanisme de control al erorilor , balansare dual-plane și management al consumului de energie.

Pentru discurile destinate aplicațiilor de supraveghere tehnologia ImagePerfect™ oferă suport pentru cele mai multe modele de camere cu rezolulție ridicată de pe piață.

BarraCuda Pro 10TB Desktop Drive

baracuda

Datele sunt de o vitală importanță pentru toate interacțiunile online și productivitate, iar în acest sens, Seagate a reintrodus cel mai popular brand al companiei, BarraCuda, pentru a răspunde cerințelor de capacități ridicate la un preț accesibil. BarraCuda Pro, fratele mai mare al seriei BarraCuda, combină capacitatea de 10TB cu 7200 RPM pentru o performanță uimitoare, incluzând funcții de economisire a consumului de energie ce ajută la reducerea costurilor de operare, dar și garanție 5 ani.

Mai mult, modelul FireCuda™ SSHD combină stocarea flash cu cele mai noi tehnologii ale hard discului traditional la dimensini de 2.5 inch și 3.5 inch. Discurile FireCuda aprind interesul cu capacitați fantastice (până la 2 TB) și performanțe ridicate (de 5 ori mai rapide față de HDD-urile concurente) pentru gaming și aplicații creative.

IronWolf 10TB pentru NAS-uri

Fiabil, pregătit și scalabil, IronWolf combină moștenirea familiei de discuri pentru aplicații NAS cu performanța de vârf a unei haite de lupi și o serie extinsă de capabilități create pentru a satisface și cele mai dificile cerințe din mediile de stocare cu funcționare continuă. Optimizate pentru sisteme NAS cu firmware-ul AgileArray, IronWolf este construit intr-un echilibru perfect, fiind primul produs in clasa lui care beneficiază de senzori pentru vibrațiile de rotație (RV) ce elimină aceasta problemă din sistemele multi-drive, optimizari RAID pentru performanțe ridicate și control al erorilor. IronWolf ridică standardele la un nou nivel cu tehnologia multi-user ce asigură o rată de încărcare de 180TB/an per utilizator.

SkyHawk 10TB pentru supraveghere video

O premieră în industrie, Seagate, inventatorul hard discului de supraveghere, sărbătorește 10 ani de discuri pentru sisteme de supraveghere bazate pe soluții de stocare la scară largă cu înregistrare în rețea (NVR), cu cel mai nou disc de 10TB SkyHawk. Discurile SkyHawk folosesc senzori pentru vibrațiile create de rotațiile platanelor pentru a reduce erorile de scriere/citire, și beneficiază de suport pentru conectarea a până la 64 de camere de supraveghere High-Definition, dublu față de orice alt produs concurent de pe piață. Anduranța acestor discuri este de 3 ori mai mare decât a produselor concurente.

Produsele BarraCuda, FireCuda și BarraCuda Pro sunt deja disponibile în magazine, IronWolf si SkyHawk sunt disponibile la anumiți parteneri și vor fi disponibile pe scară largă in luna Octombrie. Pentru mai multe informații despre Seria Seagate Guardian Series și alte produse Seagate vă rugam vizitați www.seagate.com/internal-hard-drives.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version