Home Homepage Posesorii iPhone 7 au semnalat probleme legate de Bluetooth

Posesorii iPhone 7 au semnalat probleme legate de Bluetooth

0

Mai mulţi utilizatori iPhone 7 au semnalat mai multe probleme legate de conectivitatea Bluetooth.

Mai mult, problema pare să nu afecteze numai dispozitivele iPhone7, ci şi modelele mai vechi, între care se numără şi iPhone 6, iPhone 6s şi altele, toate dispozitivele care rulează iOS 10.

Rezultatul unui sondaj online indică problema conectivităţii Bluetooth ca fiind cea mai răspândită în rândul posesorilor iPhone 7.

Majoritatea problemelor au legătură cu incapcitatea dispozitivului de a se conecta la sistemul de divertisment al automobilelor. Această problemă apare atât la conectarea la un sistem normal, cât şi la propriul sistem AirPlay, de la Apple.

Cel mai bun „remediu” pe care utilizatorii l-au găsit pentru această problemă este oprirea conexiunii Bluetooth şi conectarea dispozitivului direct la sistemul maşinii, prin cablul USB. Din păcate, nu este o soluţie tocmai bună, deoarece, cu toate că funcţionează, ocazional va declanşa o resetare a întregului sistem.

Alţi utilizatori au semnalat un comportament ciudat al sistemului, atunci când este conectat prin cablul USB, respectiv sărirea peste mai multe piese sau chiar peste mai multe secunde ale unei piese care rulează în momentul respectiv.

Problema nu se limitează la sistemul audio al automobilelor, ci afectează şi căştile wireless, care până acum se conectau pe sitemul iOS 9. Difuzoarele, adaptoarele şi conectivitatea la computer sunt şi ele afectate.

Această problemă va fi, cel mai probabil, remediată printr-o actualizare a sistemului de operare iOS 10. Dacă actualizarea software nu va fi suficientă, se poate să asistăm la o rechemare masivă a dispozitivelor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version