Home Divertisment LIVE pe FACEBOOK: Cum poţi urmări video-urile LIVE şi pe TV

LIVE pe FACEBOOK: Cum poţi urmări video-urile LIVE şi pe TV

0

Facebook a adăugat suport pentru ca toate video-urile transmise LIVE pe FACEBOOK şi postate ulterior pe reţeaua socială să poată fi vizionate pe ecranele televizoarelor din casa ta.

Aceste video-uri sau transmisiuni LIVE pe FACEBOOK primesc de acum suport pentru a fi transmise pe dispozitivele Chromecast de la Google şi pe Apple TV. În acest moment, streaming-ul Chromecast este limitat la platformele iOS şi web ale Facebook, dar „în curând” va fi disponibil suportul şi pentru aplicaţiile Android.

Acum, un video LIVE pe FACEBOOK poate fi transmis pe TV cu suport Chromecast extrem de simplu. Pur şi simplu trebuie să mergi la video-ul pe care vrei să îl vizionezi din News Feed, dai click pe noul logo TV care ar trebui să fie localizat în colţul din dreapta-sus a clipului, apoi pur şi simplu selectezi dispozitivul Chromecast pe care vrei să ruleze LIVE video-ul din lista de alegeri. O dată ce ai terminat această procedură, poţi viziona liniştit transmisiunea LIVE de pe Facebook direct pe ecranul mare al televizorului.

Partea şi mai interesantă a acestei noi funcţii este aceea că vei avea posibilitatea să vezi în timp real reacţii şi comentarii cu privire la video-ul transmis LIVE pe FACEBOOK. Mai mult decât atât, vei putea să răspunzi, de asemenea, la acele reacţii. Iar asta nu e tot, dacă vrei să mai verifici din când în când News Feed-ul, poţi face asta cu uşurinţă, pentru că video-ul ales de tine va continua să ruleze pe Chromecast.

Cum ţi se pare noul suport oferit de Facebook pentru transmisiunile LIVE? Se pare că, acesta ar putea fi, fără doar şi poate, primul „război” pornit de Facebook împotriva televiziunilor din întreaga lume, ca de altfel şi operatorilor de cablu.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version