Home Divertisment Aplicaţii Facebook tocmai a anunţat rezultatele trimestriale şi un nou update

Facebook tocmai a anunţat rezultatele trimestriale şi un nou update

0

Dacă vă întrebaţi cum mai stă Facebook în ultima perioadă şi ce mai pregăteşte, Mark Zuckerberg, fondatorul şi CEO-ul reţelei sociale, a anunţat în urmă cu puţin timp rezultatele trimestriale şi a vorbit şi despre progresul pe care l-a făcut Facebook în construirea unei comunităţi globale.

Facebook are în prezent aproximativ 1.9 miliarde de utilizatori, dintre care 1.2 miliarde sunt activi zilnic. Mai bine de 65 de milioane de afaceri mici folosesc Facebook pentru a se conecta cu clienţii lor.

Mark Zuckerberg spune că Facebook se va concentra cel mai mult în continuare pe propulsarea video în aplicaţia socială. Mai mult de 150 milioane de oameni folosesc deja Instagram Stories zi de zi, iar de curând a fost lansată şi noua cameră în Messenger, care este disponibilă de asemenea.

Fondatorul Facebook spune că mai este mult de muncă la platformă şi că echipa continuă să construiască acea comunitate pe care şi-o doreşte: una care este informată, susţinută, în siguranţă şi este o forţă adevărată în lume.

Zilele acestea, Facebook rulează un update menit să aducă „ştiri reale” la început de News Feed. Update-ul va adăuga noi semnale în News Feed care vor ajuta la delimitarea ştirilor autentice de cele false. Spre exemplu, unele postări care sunt concepute doar pentru a spama feed-ul sau pentru a cere like-uri, comentarii şi share-uri, cel mai probabil nu vor fi considerate autentice prin noul update. De asemenea, dacă o postare este ascunsă des de utilizatorii care o văd, aceasta va fi tratată ca fiind falsă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version