Home Divertisment Aplicaţii Instagram testează mai multe poze într-o postare cu utilizatorii Android

Instagram testează mai multe poze într-o postare cu utilizatorii Android

0

Instagram a adus în ultima perioadă o serie de update-uri primite foarte bine de utilizatori, printre care enumerăm funcţia LIVE pe Instagram şi Instagram Stories. Pe măsură ce devine şi mai cunoscută, platforma socială continuă să adune tot mai mulţi utilizatori, îndeosebi datorită vedetelor care folosesc tot mai des reţeaua pentru a se promova şi pentru a ţine legătura cu fanii.

Un nou update Instagram aduce suport pentru încărcarea mai multor fotografii într-o singură postare. Funcţia a fost depistată de utilizatori precum Philip Chang de la Android Police, care a publicat pe Twitter ce a văzut cu axactitate când a descărcat versiunea 10.7.0 a Instagram.

O dată implementată complet, funcţia va permite utilizatorilor să selecteze până la 10 fotografii care pot fi încărcate în acelaşi timp într-un singur album. O dată ce postarea este publicată, vizitatorii vor avea posibilitatea să vizualizeze albumul şi fiecare poză indiviual, ca de altfel şi să analizeze una dintre toate fotografiile încărcate.

Pentru moment, noua funcţie foto este disponibilă doar pentru câţiva utilizatori Instagram pe Android, iar raporturile online indică faptul că cel puţin câţiva oameni din cei care au primit update-ul nu pot posta în prezent aceste imagini pe timeline-ul lor. Cu alte cuvinte, Instagram testează funcţia doar cu un număr limitat de fani înainte să o lanseze pentru publicul larg.

Facebook şi Twitter oferă deja suport pentru o astfel de funcţie, iar faptul că o platforamă online centrată pe fotografie are în plan să o lanseze, de asemenea, publicului larg, nu poate însemna decât că îmbunătăţirea va fi mai mult decât binevenită.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version