Home Homepage Cum blochezi funcţia autoplay pentru audio şi video pe Facebook

Cum blochezi funcţia autoplay pentru audio şi video pe Facebook

0

În urmă cu aproximativ o săptămână, Facebook a anunţat planurile pe care le are cu privire la funcţia autoplay pentru audio şi video pe măsură ce navighezi în News Feed. Pentru mulţi dintre noi, nu este deloc confortabil să înceapă să cânte o anumită melodie în fundal sau mai rău, să se audă din senin voci.

De aceea, ne-am gândit că ar fi de folos să ştim că există o extensie disponibilă pentru Chrome şi Opera, „Disable HTML5 Autoplay”, care îţi permite să blochezi automat formatele audio şi video înainte ca acestea să înceapă să ruleze. Pentru moment, extensia este disponibilă doar pentru Chrome şi Opera, dar în viitorul apropiat va ajunge şi pe Firefox.

Partea şi mai interesantă cu privire la această extensie este că funcţionează pe Facebook la fel ca pe oricare alt site care rulează automat conţinut video. Disable HTML5 Autoplay va bloca astfel nu doar reclamele sau conţinutul video care rulează automat de pe Facebook, ci de pe oricare alt site pe care mai navighezi.

Extensia vine la pachet cu o listă de instrucţiuni şi chiar îţi oferă posibilitatea să o activezi pe anumite site-uri, nu pe toate, în funcţie de preferinţe. În cazul în care eşti curios să o încerci, o găseşti în Chrome Web Store.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version