Home Homepage Oficial: Samsung lansează Galaxy S8 în 29 martie 2017

Oficial: Samsung lansează Galaxy S8 în 29 martie 2017

0

Samsung a susținut duminică un eveniment de presă pre-MWC 2017 în Barcelona, Spania, unde a prezentat oficial introducerea pe piață a trei dispozitive noi de tehnologie: Samsung Galaxy Tab S3, Samsung Galaxy Book și un Controller pentru dispozitivul de realitate virtuală Gear VR.

Dacă vă întrebați cum a rămas cu lansarea Samsung Galaxy S8, ei bine, vice-președintele Samsung, David Lowes, a anunțat la finalul evenimentului de presă, că în data de 29 martie 2017, gigantul sud-coreean va susține un eveniment unboxing concomitent în New York și Londra.

Samsung spune că anii 1980 au reprezentat începutul telefoniei mobile, anii 1990 sunt reprezentativi telefoanelor cu clapetă, iar anii 2000 sunt ai telefoanelor smart. 2017, Samsung spune că va fi anul telefonului tău.

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat în două variante: Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus. Bateriile smartphone-urilor vor fi de 3000 mAh, respectiv 3500 mAh, telefonul va avea display Super AMOLED, va avea protecţie Gorilla Glass 5 şi procesor Qualcomm Snapdragon 835. Mai multe zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S8 găsiţi în link-ul următor.

Deși Samsung a lansat duminică o serie de dispozitive inovative, publicul aștepta cu sufletul la gură informații cu privire la ceea ce ar putea fi smartphone-ul anului 2017. Samsung Galaxy S8 are pe umerii săi multă presiune din partea utilizatorilor, de vreme ce Galaxy Note 7 a fost un real eșec din cauza bateriilor care se supraîncălzeau și explodau.

Suntem în continuare cu ochii pe Samsung și vă ținem la curent cu anunțurile pe care le va face ulterior cu privire la produsele pe care le-a anunțat aseară sau urmează să le anunțe. Deși ne-am fi așteptat să primim din partea Samsung detalii legate de prețul și disponibilitatea produselor Samsung Galaxy Tab S3, Samsung Galaxy Book și de Controllerul Gear VR, probabil vom mai avea de așteptat o perioadă până să ne fie comunicate.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version