Home Homepage Lansare Huawei Watch 2 la Mobile World Congress 2017

Lansare Huawei Watch 2 la Mobile World Congress 2017

0

Huawei a lansat astăzi smartphone-urile flagship Huawei P10 și P10 Plus, dar și noul smartwatch Huawei Watch 2, care păstrează design-ul clasic al smartwatch-ului Huawei Watch, introducând însă inovații în fiecare categorie, pentru a încuraja și mai mult dorința utilizatorilor de a explora și de-a se bucura de un stil de viață activ.

Huawei Watch 2 se adresează celor dornici să exploreze și în același timp să rămână conectați la evenimentele din viața lor, fără să depindă de telefon.
Integrând procesorul Qualcomm® Snapdragon™ Wear 2100, Huawei Watch 2 (versiunea ce suportă tehnologia 4G), are conectivitate independentă, permițând utilizatorilor să trimită mesaje sau să inițieze apeluri, independent de smartphone. De asemenea, este compatibil cu cele mai noi aplicații de Smart Living. Dotat cu suport pentru rețele mobile și rulând pe noua platforma Android Wear 2.0, noul smartwatch asigură conectivitate fără cusur atât pentru utilizatorii Android, cât și pentru cei iOS.

Huawei Watch 2 (versiune ce suportă tehnologia 4G), permite utilizatorilor să lase smartphone-ul acasă atunci când ies la alergat, merg cu bicicleta sau vor să facă doar o plimbare, permițându-le totodată să rămână conectați. Datorită conectivității independente și a GPS-ului încorporat, utilizatorii pot să răspundă la apeluri și să trimită mesaje, să folosească aplicații precum Uber, Foursquare și Telegram. Designul inovator dovedește că performanța conectivității integrate în noul smartwatch nu a însemnat un compromis în ceea ce privește calitatea smartwatch-ului.

Suportul VoLTE și microfonul dublu, care elimină zgomotele de fundal, asigură o experiență telefonică stabilă și clară, în timp ce integrarea antenelor destinate 4G, GPS, Wi-Fi, Bluetooth și NFC în partea de sus a device-ului, îmbunătățesc semnificativ conectivitatea, asigurând un semnal excelent pentru Huawei Watch 2, toate într-un design compact.

Pe lângă varianta ce suportă cartela SIM, funcționalitate asigurată în rețele mobile din întreaga lume, Huawei Watch 2 pune la dispoziție și o variantă ce suportă eSIM (disponibilă doar în anumite țări). În plus, unele rețele de telefonie mobilă permit utilizarea unei cartele multi-SIM, astfel că, utilizatorii noului Huawei Watch 2 pot folosi același număr de telefon atât pe smartphone cât și pe smartwatch.

Huawei Watch 2 (versiune ce suportă tehnologia 4G) este, așadar, mai mult decât un partner al smartphone-ului, reușind să ofere conectivitatea flexibilă de care utilizatorii au nevoie pentru o viață activă, toate acestea cu un singur dispozitiv, aflat la încheietura mainii.

Huawei Watch 2 funcționează, de asemenea ca un dispozitiv de fitness, care utilizează senzori multipli și algoritmi performanți, pentru a oferi soluțiile potrivite comportamentului de fitness al utilizatorului și pentru a eficientiza antrenamentele sportive. Senzorii inteligenți încorporați colectează informații despre activitatea utilizatorului, precum: distanța parcursă, viteza, numărul de pași, numărul de calorii consumate, ritmul cardiac, ruta parcursă, precum și altele.

Cu un click pe singurul buton disponibil, Huawei Watch 2 deschide instant aplicația de exerciții necesară pentru a începe antrenamentul. Modurile aferente activității de alergare, “Fat-burning run” și “Cardio run”, permit imediat startul antrenamentului, în timp ce gadget-ul oferă sfaturi privind ajustarea vitezei, pentru ca bătăile inimii să rămână în parametri normali.

Alergarea cu Huawei Watch 2 face posibilă ghidarea în timp real și include notificări în ceea ce privește distanța, statusul target-ului stabilit și alerte cu privire la ritmul cardiac, iar, pe baza unor antrenamente prestabilite, smartwatch-ul indică accelerarea ritmului sau încetinirea lui, după caz. Cu ajutorul GPS-ului și al sistemului de monitorizare a ritmului cardiac, Huawei Watch 2 calculează nivelul maxim de oxigen consumat (VO2max) după fiecare antrenament. Mai mult decât atât, după fiecare alergare, ceasul generează automat un raport care indică timpul de recuperare recomandat și efectele antrenamentului.

Huawei Watch 2 permite utilizatorilor să asculte muzică în timpul antrenamentelor, cu ajutorul aplicației Google PlayTM Music, să descarce melodii, să asculte muzică în timp real sau să acceseze direct playlist-ul.

Pe lângă exercițiile fizice, Huawei Watch 2 promovează adoptarea unui stil de viață sănătos în fiecare zi. Aplicația Daily Tracking monitorizează cu precizie pașii parcurși zilnic, înregistrează timpul alocat pentru antrenamentele de intensitate medie și mare și identifică momentele exacte când utilizatorul face mișcare după o perioadă mai lungă de sedentarism. Toate aceste informații sunt redate cu ajutorul unor grafice care marchează întreg progresul, pentru a încuraja un stil de viață mai sănătos.

Funcția ce monitorizează continuu activitatea cardiacă stochează bătăile inimii și raportează bpm-ul ultimelor șase ore într-un grafic, printr-o linie curbată.

Design Huawei Watch 2

Huawei Watch 2 păstrează designul unui ceas de mână clasic, dar integrează numeroase funcționalități inteligente și funcții specifice activităților fitness, păstrând totodată un aspect stilat. Conceput din materiale sofisticate, produsul nu doar arată, ci se simte premium la atingere. Deși promovează stilul clasic, ceasul se adaptează stilului utilizatorului, cu opțiuni pentru un aspect clasic sau sport. Display-ul HD poate fi personalizat cu numeroasele fețe disponibile, permițând utilizatorilor acces rapid la aplicațiile cel mai des utilizate. În completarea design-ului de tip cronograf, Huawei Watch 2 include un cadru din ceramică, aceasta conferind o nota de calitate și un plus de confort la purtare.

Sistem de operare și experiență de utilizare Huawei Watch 2

Cu un sistem de operare mai inteligent și comenzi intuitive, Huawei Watch 2 este un asistent personal care ușurează viața de zi cu zi a utilizatorilor, fără a le invada spațiul personal. Ceasul rulează versiunea Android Wear 2.0, care permite atât utilizatorilor iOS cât și celor Android să beneficieze de o gamă variată de aplicații compatibile.

Interacțiunea cu noul Huawei Watch 2 se realizează ușor, cu ajutorul ecranului tactil, a comenzilor de recunoaștere vocală și a instrucțiunilor vocale. Datorită noilor tehnologii de efectuare a plăților de pe telefon, Android PayTM* și NFC smartwatch-ul permite tranzacții securizate. Bateria a fost de asemenea optimizată, aceasta permițând o utilizare de până la două zile în condiții normale, în jur de 10 ore în modul “Training” și până la trei săptămâni dacă este setat modul “Watch”, respectiv utilizarea smartwatch-ului ca un ceas obișnuit.

*Aplicația Android Pay este disponibilă doar în anumite țări.

Parteneriat Huawei – Porsche Design pentru Huawei Watch 2

Huawei și Porsche Design extind parteneriatul odată cu anunțarea noului Porsche Design Huawei SmartWatch. Venind în completarea smartphone-ului Mate 9 Porsche Design, care a fost lansat în noiembrie 2016, produsul îmbogățește experiența de utilizare. Din nou, colaborarea reunește cele mai recente inovații în tehnologie cu design-ul funcțional, creând un echilibru al esteticii și al funcționalității.

SmartWatch-ul combină cele mai noi funcții de urmărire și de gestionare a activităților de fitness cu conectivitate și tehnologiile inteligente ale unui gadget smart. Pentru cei care doresc stil și substanță, Huawei SmartWatch Porsche Design livrează funcții profesionale de monitorizare a activității de fitness, cele mai noi funcții inteligente și un design sofisticat – toate disponibile la încheietura mâinii. Noul ceas inteligent Huawei este primul smartwatch creat de Porsche Design și face parte dintr-o serie de dispozitive inteligente, care vor fi lansate în următoarele luni.

Preț și disponibilitate Huawei Watch 2

Huawei Watch 2 va fi disponibil în mai mult de 10 de țări și regiuni, începând din luna martie, pornind de la un preț recomandat de 329 euro, în funcție de designul și opțiunile alese.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version