Home Divertisment Aplicaţii Google a anunțat YouTube TV, un serviciu care va concura televiziunea prin...

Google a anunțat YouTube TV, un serviciu care va concura televiziunea prin cablu

0

Google dorește ca noul său serviciu YouTube TV să înlocuiască televiziunea prin cablu.

YouTube TV este lansat de Google, iar puntul său forte este prețul. Pentru numai 35 de dolari, utilizatorii beneficiază de o varietate largă de programe, totul la numai un click distanță.

Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment susținut în statul California, SUA. Serviciul virtual de televiziune prin cablu este similar cu servicii precum Sling TV sau DirecTV Now. În schimbul sumei de 35 dolari lunar, utilizatorul are acces la o serie de canale TV care sunt transmise în direct și prin cablu. Lista posturi disponibile pe YouTube TV este:

Motivația principală pentru care YouTube a decis să realizeze acest pas este că tinerii vor să urmărească conținutul posturilor TV în același loc în care au restul conținutului video. YouTube dorește să ofere o foarte bună experiență de vizionare atât pentru mobil, cât și pe desktop, dar și pentru alte dispozitive.

YouTube TV va include și o funcționalitate numită Cloud DVR, care permite salvarea unui număr nelimitat de emisiuni, fără ca utilizatorul să se îngrijoreze cu privire la spațiul de stocare, cum este valabil în prezent la DVR-urile convenționale. Singura problemă este că utilizatorul trebuie să aibă o conexiune la internet pentru a accesa emisiunile înregistrate, deci zonele fără semnal prezintă o problemă pentru vizionare.

Va exista un serviciu de support pentru YouTube TV, unde abonații vor putea suna, trimite email sau să intre în dialog prin chat cu un operator. Serviciul YouTube TV este un serviciu separat de YouTube și va avea propria aplicație.

Aplicația YouTube TV va avea trei secțiuni principale: Emisiunile Înregistrate, HOME și LIVE. Secțiunea LIVE permite utilizatorului să navigheze pe canalele disponibile. Pentru a înregistra emisiunea, tot ce trebuie să faci este să apeși iconița „+”.

În prezent, serviciul este disponibil numai pentru locuitorii din SUA, dar dacă serviciul se dovedește a fi un succes, cu siguranță vom vedea YouTube TV și în Europa, ba chiar în România, mai ales după ce Netflix și-a făcut deja intrarea pe această piață.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version