Home Divertisment Netflix va oferi suport video HDR pentru streaming pe smartphone-uri

Netflix va oferi suport video HDR pentru streaming pe smartphone-uri

0

Netflix va oferi suport video HDR pentru transmisiunile live pe smartphone-uri, începând cu LG G6. Anunțul a fost făcut săptămâna aceasta în cadrul Mobile World Congress 2017, cel mai mare eveniment de tehnologie din lume, la care echipa Noobz participă în intervalul 26 februarie – 2 martie 2017.

CEO-ul Netflix, Reed Hastings, a confirmat că serviciul Netflix va oferi în curând suport pentru transmisiuni video HDR pentru smartphone-uri, începând cu proaspăt lansatul LG G6.

În plus, Netflix va lansa în curând un nou sistem de încorporare a video-urilor pe dispozitivele mobile, lucru ce va ajuta utilizatorii să aibă parte de experiențe cât mai bune în condiții de conexiune slabă la internet atunci când urmăresc show-urile sau filmele lor preferate. Aceste noi tipuri de încorporare video vor permite deținătorilor de smartphone-uri să vizioneze până la 30 de ore de video pe Netflix pe lună dacă planul de date este doar de 2 GB.

Suportul video HDR va fi disponibil cel mai probabil și pe Samsung Galaxy S8. Display-ul LG G6 are o rată de 18:9, la fel cum se zvonește că va avea și S8, lucru ce va oferi suport pentru vizionarea show-urilor originale Netflix, precum House of Cards și Stranger Things în format full screen. În plus, de acum știm și că acestea beneficiază inclusiv și de HDR.

Desigur, așa cum ne așteptam, această funcționalitate va genera, de asemenea, un consum de date mobile mai mari. Prețul pentru aceste tipuri de video-uri de pe Netflix este de 11.99 dolari pe lună sau cu 2 dilari mai mult decât taxa standard de 9.99 dolari, care oferă suport doar pentru video HD.

Foto: Gstylemag.com

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version