Home Homepage Samsung Galaxy S8 va avea atât scanner pentru iris, cât şi recunoaştere...

Samsung Galaxy S8 va avea atât scanner pentru iris, cât şi recunoaştere facială

0

Samsung Galaxy S8 promite să fie „smartphone-ul tău” începând cu evenimentul unboxing pe care gigatul sud-coreean îl va susţine în data de 29 martie 2017 în New York şi Londra, potrivit Vicepreşedintelui companiei, David Lowes.

Potrivit unui nou raport, compania a ales să adauge pe Samsung Galaxy S8 nu doar funcţia de scanare a irisului pe care am văzut-o pe Galaxy Note 7, phablet ce a fost retras de pe piaţă în toamna anului trecut din cauza unei defecţiuni la nivelul bateriei, ci şi funcţia de recunoaştere facială.

Un oficial Samsung care a preferat să rămână anonim a declarat pentru Korea Economic Daily „atât timp cât scannerul pentru iris a fost găsit nesatisfăcător în termeni de încredere, tehnologia de recunoaştere facială funcţionează în mai puţin de 0.01 secunde”, deşi această informaţie ar putea fi pur şi simplu o exagerare.

Până şi iPhone 8 se zvoneşte că va primi funcţia de scanare facială. Deşi Apple şi Samsung s-au luptat ani la rând pentru primul loc în topul producătorilor de smartphone-uri din lume, anul acesta Apple se pare că a încheiat o înţelegere cu Samsung pentru cele mai noi display-uri OLED, pe care gigantul din Cupertino urmează să le folosească pe cel mai nou iPhone.

Suntem cu ochii pe Samsung şi pe următoarele flagship-uri pe care urmează să le anunţe în mai puţin de 3 săptămâni. Între timp, puteţi vedea care sunt cele mai noi zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S8 în link-ul următor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version