Home Homepage HMD Global se zvoneşte că testează două smartphone-uri Nokia cu finisaj din...

HMD Global se zvoneşte că testează două smartphone-uri Nokia cu finisaj din metal

0

HMD Global a lansat în cadrul Mobile World Congress 2017 trei noi dispozitive mobile: Nokia 3310 varianta modernă, Nokia 3 şi Nokia 5, iar acestea se pare că vor fi disponibile pe piaţa din România începând din al doilea trimestru al acestui an.

Totuşi, compania a promis că acesta este doar începutul şi că noi produse vor fi prezentate în decursul acestui an. Două dintre dispozitivele neanunţate încă, pe care HMD le testează în această perioadă, s-ar părea că vor avea un design din metal.

Potrivit unei surse apropiate producătorului, smartphone-urile încă nu au un nume oficial, dar se face referire la acestea ca la Nokia 7 şi Nokia 8. Aparent, nu este vorba despre smartphone-uri flagship, ci despre dispozitive mobile mid-range, care vor veni echipate doar cu procesorul Snapdragon 660 de la Qualcomm.

Telefoanele vor veni cu dimensiuni ale display-urilor diferite, unul Full HD cu rezoluţie 1080p şi cel de-al doilea Quad HD cu rezoluţie 2560 x 1440 pixeli. Designul camerei principale va fi schimbat puţin comparativ cu cel pe care îl vedem la Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6, dar nu există mai multe detalii cu privire la acest aspect.

Camera Nokia 8 ar putea prezenta lentile Zeiss, dar informaţia nu este confirmată oficial încă. S-ar părea, de asemenea, că Nokia 7 şi Nokia 8 vor avea inclusiv scanner de amprentă integrat, cel mai probabil pe partea din spate, ca de altfel şi tehnologie de încărcare rapidă, asta mulţumită procesorului de la Qualcomm.

Cele două smartphone-uri pe care le testează în prezent HMD Global vor avea finisaj din metal şi margini subţiri. Desigur, sistemul de operare care va rula pe acestea va fi Android, dar nu avem încă confirmarea cu privire la varianta acestuia.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version