Home Homepage TAG Heuer Connected Modular 45 s-a lansat: Preţ, disponibilitate şi specificaţii

TAG Heuer Connected Modular 45 s-a lansat: Preţ, disponibilitate şi specificaţii

0

Producătorul de ceasuri suedez TAG Heuer a lansat astăzi smartwatch-ul TAG Heuer Connected Modular 45. Dispozitivul wearable rulează sistemul de operare Android Wear 2.0 şi, la fel ca predecesorul său TAG Heuer Connected, are la bază un procesor Intel.

În schimb, spre deosebire de smartwatch-ul Connected original, aproape fiecare parte din Modular 45 poate fi schimbată, de la curele, la catarame şi tortiţe, până şi modulul de ceas în sine.

Este pentru prima dată când un producător de smartwatch-uri lansează un dispozitiv wearable inteligent căruia să îi poată fi schimbat modulul electronic cu un modul mecanic. Această funcţionalitate nu îţi permite doar să personalizezi ceasul, ci să te şi asiguri că ceasul scump nu devine plictisitor în doar câţiva ani.

TAG Heuer Connected Modular 45 este primul smartwatch certificat „Swiss Made”, ceea ce înseamnă că este creat în Elveţia cu un pachet de componente predominant elveţiene. Acest lucru nu este valabil şi în cazul smartwatch-ului TAG Heuer Connected lansat anul trecut.

Dacă ai în plan să cumperi noul smartwatch TAG Heuer, vei avea posibilitatea să alegi dintr-o mulţime de curele, finisaje, materiale şi culori, dintre 11 designuri de bază şi 45 de opţiuni suplimentare disponibile prin comenzi speciale, inclusiv materiale premium precum aur roz sau diamante. În total, există 500 de combinaţii de design diferite.

Modulul de ceas de 45 mm prezintă un display AMOLED de 1.39 inchi acoperit cu sticlă de safir subţire de 2.5 mm. Ceasul este făcut din titan ferm şi este rezistent la apă, oferind posibilitatea de scufundare până la 50 de metri adâncime. Ceasul vine cu 4 GB de RAM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS şi baterie ce oferă o autonomie între 24 şi 30 de ore la o singură încărcare. Nu există un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac instalat pe ceas, dar acesta va permite plăţi prin Android Pay şi va putea fi folosit fără smartphone.

TAG Heuer Connected Modular 45 costă doar 1,650 de dolari în Statele Unite ale Americii. Desigur, acesta este doar preţul de bază, pentru că dacă adaugi şi celelalte accesorii şi beneficii, preţul creşte la aproximativ 10.000 de dolari. Dispozitivul va fi în perioada următoare disponibil la vânzare şi în Marea Britanie, Europa, Hong Kong, Japonia, Australia, Malaezia şi Singapore.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version