Home Homepage Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea modul de cameră duală

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea modul de cameră duală

0

Samsung Galaxy S8, cel mai aşteptat smartphone flagship, va fi prezentat oficial în doar două săptămâni în cadrul unui eveniment unboxing pe care gigantul sud-coreean îl va susţine în New York şi Londra. În plus, în România se pare că va ajunge la scurt timp după asta, adică în data de 30 martie 2017, dar cu mai multe detalii vom reveni la momentul potrivit.

Dar, haideţi să vedem ce mai ştim cu privire la phabletul Galaxy Note 8 despre care se tot zvoneşte că va fi lansat la un moment dat anul acesta. Samsung Galaxy Note 7 nu a fost un real succes, motiv pentru care a fost retras definitiv de pe piaţă anul trecut, dar asta nu a determinat cel mai mare producător de smartphone-uri din lume să renunţe la ideea de a continua cu lansarea dispozitivelor din seria Note.

Se zvoneşte că, Samsung va lansa Note 8 cu procesorul Exynos 8896 sau Exynos 9 sub carcasă, dar un lucru şi mai interesant este acela că Galaxy Note 8 ar putea veni cu un modul de cameră duală. Aceasta ar fi o premieră pentru dispozitivele mobile Samsung, de vreme ce producătorul sud-coreean s-a rezumat până acum la module de cameră simple, dar performante.

Se pare că, procesorul Exynos 8895 de la Samsung promite „rezoluţii de până la 28 MP pentru fiecare cameră, principală sau frontală”, ceea ce ar putea însemna că Note 8 ar putea chiar să primească doi senzori de 28 MP pe spate. Desigur, această informaţie nu este confirmată oficial, ci este o simplă speculaţie, aşa că va trebui să o tratăm ca atare şi să aşteptăm declaraţiile oficiale Samsung.

Dacă Note 8 ar primi procesorul Snapdragon 853 de la Qualcomm, pe care îl va avea Samsung Galaxy S8, asta ar putea înseamna că un singur modul de cameră ar putea suporta până la 32 MP, în vreme ce un modul de cameră duală poate ajunge până la 16 MP. În orice caz, şi într-o situaţie şi în cealaltă, nivelul hardware este mult mai ridicat decât ce am văzut până la această oră pe piaţă.

Dacă Samsung Galaxy Note 8 va avea într-adevăr un modul de cameră duală, rămâne de văzut. De asemenea, este prea devreme să putem afirma când va fi lansat dispozitivul şi mai ales ce pachet de specificaţii va avea, de vreme ce smartphone-ul flagship Galaxy S8 nici nu a fost anunţat încă oficial.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version