Home Homepage Apple lansează trei iPhone-uri în toamna aceastui an

Apple lansează trei iPhone-uri în toamna aceastui an

0

Toamna anului 2017 se pare că va aduce pe piaţă trei modele noi de iPhone: iPhone 7s, 7s Plus şi iPhone 8. Cea de-a treia variantă va fi cea care va marca aniversarea a 10 ani de la lansarea primului iPhone pe piaţă.

Flagship-ul va avea sticlă curbată, dar display-ul OLED în sine va fi flat. Mark Gurman de la Bloomberg spune că Apple pregăteşte până la 3 iPhone-uri pentru o posibilă lansare ce va avea loc în toamnă, inclusiv un flagship din oţel inoxidabil şi sticlă curbată.

Zvonul de astăzi coincide cu zvonurile lansate anterior de Fast Company şi nu numai, care sunt de părere că Apple va lansa două modele noi de iPhone 7s împreună cu o versiune mai scumpă high-end. Spre deosebire de ceilalţi, Gurman consideră că noul model nu va avea un display OLED curbat, ci doar sticlă curbată pe spate şi faţă.

Până acum, din informaţiile care au circulat în spaţiul public, am aflat că viitorul flagship iPhone va veni cu display OLED curbat, dar aparent Apple a abandonat această idee, probabil din cauza preocupărilor legate de aprovizionare.

Chiar dacă nu va avea un display OLED curbat, iPhone 8 va avea cel puţin un ecran OLED. Aparent, Apple testează mai multe dispozitive şi nu a reuşit încă să stabilească un design final. Spre exemplu, compania a dezvoltat chiar şi un prototip care foloseşte o sticlă extrem de curbată pe spate, ca iPhone-ul lansat în 2007, care ar fi potrivit pentru aniversarea a 10 ani de la lansare primul iPhone. Totuşi, par să fie probleme legate de aprovizionarea cu acest tip de sticlă.

Sursele citate de Gurman spun că dispozitivul iPhone 8 va folosi o sticlă subţire curbată atât pe spate, cât şi pe faţă. Apple a comandat de la Samsung până acum până la 100 de milioane de display-uri OLED, iar asta pentru că alţi furnizori nu au capacitatea necesară pentru a face faţă unei astfel de cereri.

Ecranul se pare că va arăta mult mai bine decât cel pe care îl vedem pe modelele actuale iPhone 7, potrivit surselor citate de Fast Co.

În plus, Apple pare să testeze un modul de cameră duală vertical, nu unul orizontal aşa cum ne-a obişnuit până acum. Mai mult decât atât, compania foloseşte, de asemenea, lentile duale pentru camera frontală cu un senzor Sony asemănător celui folosit pe spatele iPhone 7 Plus.

Apple a mai experimentat un ecran cu senzor pentru amprentă Touch ID încorporat, dar nu este clar încă modul în care va funcţiona această funcţie. În ceea ce priveşte procesorul, pare să fie testat unul de 10nm care va fi mult mai puternic şi mai eficient, lucru ce va oferi o autonomie mai mare a bateriei, fără să fie necesară adăugarea unei baterii de dimensiuni mai mari.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version