Home Divertisment Gaming Logitech G lansează tastatura mecanică de gaming Logitech® G413 Mechanical Gaming Keyboard

Logitech G lansează tastatura mecanică de gaming Logitech® G413 Mechanical Gaming Keyboard

0

Logitech G lansează astăzi un nou device din gama tastaturilor mecanice de gaming: Logitech® G413 Mechanical Gaming Keyboard. Proiectată pentru precizie și performanță, tastatura oferă funcții de neegalat într-un design echilibrat și modern.

Tastatura Logitech G413 dispune de switch-urile mecanice exclusive Logitech Romer-G, oferind o actuație cu 25% mai rapidă decât tastele mecanice standard, precum și o suprafață din metal (aluminiu patinat), port USB, iluminare, toate acestea la un preț accesibil. Logitech G413 vine în două versiuni: Logitech G413 Carbon oferă o iluminare de fundal roșie și Logitech G413 Silver care dispune de o iluminare de fundal albă, model care este comercializat exclusiv prin intermediul Best Buy.

„Am petrecut mult timp proiectând și dezvoltând această tastatură pentru a oferi performanțe avansate cu cel mai potrivit set de caracteristici, la un preț corect. Am dotat această tastatură cu caracteristici precum passthrough USB, cu taste cu iluminare din spate și un finisaj metalic. Cu G413 credem că am realizat echilibrul perfect de caracteristici de înaltă performanță și un design atractiv “, a declarat Ujesh Desai, vice-președinte si director general al Logitech G.

Taste cu switch-uri Romer-G Key și Precision Key Lighting

Switch-urile mecanice Romer-G exclusive Logitech sunt construite cu scopul de a servi unui nivel performant ridicat, prin reacție și durabilitate. Cu un punct de acționare cu o cursă scurtă de doar 1,5 mm, tastele Romer-G înregistrează actuații cu până la 25% mai rapide decât switch-urile mecanice standard, astfel încât utilizatorii pot obține acționări mai rapide decât ale adversarului. De asemenea, switch-urile Romer-G sunt concepute cu scopul de a oferi o iluminare precisă prin intermediul tastelor, astfel încât, acestea sunt întotdeauna vizibile, dar niciodată nu distrag atenția.

Suprafață de aluminiu asemănătoare aliajului unui fuselaj de avion

Suprafața de aluminiu (5052) patinat a carcasei reprezintă coloana vertebrală a tastaturii. Prin aceasta, rezultatul este un design minimalist echilibrat care vine pregătit cu un set întreg de caracteristici. Tastatura Logitech G413 este realizată din materiale de înaltă calitate.

USB Passthrough și taste cu funcții complete

Tastatura G413 vine echipată cu un port USB passthrough dedicat ce oferă o putere și viteză maximă pentru date oricărui dispozitiv USB. De asemenea, controlul media este integrat în tastatura Logitech G413, astfel încât utilizatorii să poata utiliza tasta FN pentru a controla volumul, comenzile play, pauză, mute, game mode și iluminarea. Prin intermediul Logitech Gaming Software, funcția FN poate configura tastele să realizeze comenzile media automat.

Preț și disponibilitate

Tastatura Logitech G413 Mechanical Backlit Gaming Keyboard, versiunile Carbon și Silver vor fi comercializate de către magazinele de specialitate începând cu luna aprilie 2017, la un preț recomandat de 99.99 euro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version