Home Homepage Samsung rezolvă problema dungilor roşii de pe Galaxy S8 cu un update...

Samsung rezolvă problema dungilor roşii de pe Galaxy S8 cu un update de software

0

Am anunţat zilele trecute faptul că unele dispozitive Samsung Galaxy S8 comercializate în Coreea de Sud prezintă o problemă la nivel de display.

Este vorba de o serie de dungi roşii pe ecran, care par să provină de la faptul că producătorul s-a grăbit cu lansarea produsului şi nu a mai calibrat corespunzător nivelul de roşu din display.

După un an de defecte hardware, Samsung nu îşi mai permite încă o problemă majoră a dispozitivelor mobile. De aceea, gigantul sud-coreean deja a confirmat faptul că va rezolva problema dungilor roşii de pe display-urile S8 o dată cu următorul upgrade de software.

Un reprezentant Samsung a declarat: „Pentru că există o serie de reclamaţii cu privire la ecranele roşiatice, am decis să lansăm un update de software săptămâna viitoare pentru toţi clienţii Galaxy S8.”

Update-ul de softwarte va extinde gama de culori, astfel încât utilizatorii să reducă nivelul de roşu cât mai mult. Samsung le recomanda iniţial utilizatorilor Galaxy S8 să ajusteze temperatura culorii, dar clienţii spuneau că nu reuşesc să rezolve problema. Aparent, aceştia nu au minţit. Aşadar, urmăreşte primul update de software Galaxy S8, iar dacă telefonul tău prezintă display-ul roşiatic, spune-ne dacă a fost rezolvată problema.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version