Home Smart Gadgets Apple dezvoltă proiecte de realitate augmentată și realitate virtuală

Apple dezvoltă proiecte de realitate augmentată și realitate virtuală

0

Informația despre proiectul de realitate augmentată dezvoltat de Apple a ajuns în presă ca urmare a unui incident în campusul Apple.

Un angajat a suferit o leziune în campusul Apple, iar incidentul a atras atenția mai multor jurnaliști. În acest sens, publicația Gizmodo a publicat un material în care sugerează că Apple dezvoltă un proiect de realitate augmentată.

Nu există dovezi concrete, dar există informații care confirmă faptul că Apple testează căști care suprapun imagini 3D pe mediul înconjurător.

Leziunile suferite de către angajații din cadrul campusului Apple au fost fost la nivelul ochilor, unul dintre aceștia acuzând un discomfort al vederii.

Potrivit surselor, Apple testează atât dispozitive de realitate augmentată, cât și realitate virtuală și este o posibilitate foarte mare ca Apple de dezvolte asemenea dispozitive.

Trebuie să avem în vedere și faptul că Apple a rămas în urmă pe acest segment, toți ceilalți producători comercializând deja astfel de dispozitive, iar în prezent sunt în stabiul de dezvoltare al acestui tip de conținut, o altă etapă pe care Apple nu o poate sări.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version