Home Homepage Lansare Samsung Galaxy Note 8: Pe 28 august în New York

Lansare Samsung Galaxy Note 8: Pe 28 august în New York

0

Luna august va fi plină de surprize pe piaţa de smartphone-uri, întrucât se pare că nu doar LG va lansa V30, ci şi Samsung va oferi publicului noul phablet Galaxy Note 8.

Korea Herald citează surse care ne informează că Samsung plănuieşte să introducă Galaxy Note 8 în a treia sau a patra săptămână din luna august. La fel ca Note 7, care din păcate a fost retras de pe piaţă de 2 ori în toamna lui 2016, Note 8 cu noul S Pen îşi vor face debutul în New York.

Citând surse oficiale Samsung, publicaţia Naverventures susţine că Galaxy Note 8 va fi lansat pe 26 august (posibil înainte, posibil după această dată).

Iniţial, Samsung a planificat să lanseze noul Note 8 în cadrul IFA Berlin 2017, în prima săptămână din septembrie, potrivit Korea Herald. Dar, pentru că rivalii LG şi Apple ar putea să ia faţa Samsung cu următoarele mari lansări, gigantul sud-coreean se pare că îşi ia măsuri de precauţie.

Anul trecut, ne aducem aminte că Note 7 a fost anunţat oficial pe 2 august, pentru a fura startul în faţa iPhone 7. Din păcate, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume nu a luat în calcul zicala „graba strică treaba”, iar din acel moment până la finalul 2016, Note 7 a adus un prejudiciu de imagine major companiei.

Vă ţinem la curent cu anunţurile Samsung şi ale competitorilor, iar dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version