Home Smart Gadgets Review: Fiesta Pro de la Trust dă tonul distracţiei oriunde te-ai afla

Review: Fiesta Pro de la Trust dă tonul distracţiei oriunde te-ai afla

0

Fiesta Pro este un coechipier de nădejde pentru cei cărora le place distracţia oriunde şi oricând. Dacă ai nevoie de un însoţitor de drum care să îţi ţină în priză pofta de viaţă şi să îţi anime serile de vară perfecte, poate că vei dori să afli mai multe despre Fiesta Pro de la Trust.

Recent, am avut un eveniment restrâns la care au participat aproximativ 50 de persoane. Aveam totul pus la punct, dar nu am luat în calcul că în orice moment DJ-ul ar putea să ne lase baltă, iar sistemul nostru audio să refuze pur şi simplu să mai funcţioneze.

Aşa cum era de aşteptat, am avut parte fix de aceste neplăceri despre care am adus vorba mai sus. Căutând soluţii în stânga şi în dreapta, cu doar o zi înainte de eveniment, Marius mi-a spus că de curând se ocupă de comunicarea pentru cei de la Trust şi că unul dintre produsele acestora este chiar disponibil pentru teste, iar cu această ocazie putem descoperi dacă într-adevăr boxa wireless îşi merită sau nu banii.

Iar pentru că am adus vorba de bani, înainte să vă vorbesc mai multe despre Fiesta Pro, o să vă spun că ultimul preţ cunoscut a fost de 1104 lei. Posibil este să găsiţi dispozitivul la un preţ mult mai mic, în funcţie de ofertele partenerilor Trust, cum de altfel puteţi oricând să optaţi şi pentru varianta Trust Fiesta Go, disponibilă la eMAG pentru preţul de 399,99 lei.

Revenind la Fiesta Pro trebuie să vă spun că vorbim despre un speaker wireless mobil cu sunet puternic, baterie încorporată şi microfon pentru petreceri şi evenimente oriunde vei dori.

Dacă până acum am vorbit doar de boxe portabile de dimeniuni mici pe Noobz, de data aceasta vă prezit o boxă de dimensiunea unei valize medii, pe care de regulă o luaţi cu voi în vacanţă. Aceasta funcţionează atât pe fir, cât şi wireless via Bluetooth. Fiesta Pro vine cu o baterie încorporată reîncărcabilă, care oferă până la 8 ore de muzică la volum 100% şi până la 60 de ore de muzică în funcţie de intensitatea volumului.

Boxa Fiesta Pro se manevrează foarte uşor datorită roţilor şi mânerului retractabil şi unde mai pui că poţi oricând şi oriunde să realizezi un moment de karaoke cu cei dragi. Pentru telefon sau tabletă ai la dispoziţie un port USB şi un suport pentru aceste două tipuri de dispozitive. Detaliile tehnice despre produs pot fi consultate pe site-ul producătorului, iar eu ţin să mai precizez doar că, pentru un preţ cu puţin mai mare de 1000 lei (cât costă un smartphone mid-range bun), poţi să renunţi la DJ şi la serviciile sale, asta înainte să te lase el baltă.

Fiesta Pro de la Trust pe care am testat-o în ultimele zile, are o capacitate de 60W şi este mai mult decât potrivită pentru petrecerile în încăperi de la 50 – 200 mp. Aceasta cântăreşte 17 kg şi măsoară 48x39x32 cm.

Nu am avut probleme de conectivitate în timpul utilizării Fiesta Pro, dar dacă se întâmplă ca boxa să nu găsească dispozitivul prin Bluetooth, reporniţi butonul de Wireless/Bluetooth al boxei wireless şi restabiliţi conexiunile inclusiv din memoria telefonului, iar totul ar trebui să fie în regulă.

După evenimentul ce a avut loc într-o încăpere de 200 mp, ne-am mutat spaţiul de relaxare în grădină. Fiesta Pro şi-a făcut foarte bine treaba şi aici, iar în ceea ce priveşte componenta de karaoke, pot spune că este cât se poate de distractivă şi captivantă nu doar pentru cei mici, ci şi pentru adulţi.

Feedback-ul celor prezenţi la eveniment vis a vis de speakerul wireless Trust Urban Fiesta Pro a fost unul foarte bun, iar câţiva dintre bărbaţi au spus chiar că se gândesc serios să îşi achiziţioneze o astfel de „jucărie” în viitorul apropiat.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version