Home Homepage ADATA lansează noile hard disk-uri HD710Pro şi HD650, rezistente la praf şi...

ADATA lansează noile hard disk-uri HD710Pro şi HD650, rezistente la praf şi apă

0

ADATA® Technology anunță lansarea noii serii de hard disk-uri externe rezistente HD710 Pro, împreună cu un nou model din binecunoscuta serie HD650.

Modelele HD710 Pro au fost îmbunătățite față de predecesorii acestora prin creșterea rezistenței la praf și apă la standard IP68 și prin adăugarea rezistenței la șocuri la standard military-grade. Acest lucru sporește siguranța datelor stocate împotriva deteriorării sau a accidentelor ce pot surveni într-un ritm de viață activ.

Noile hard disk-uri HD710 Pro vor fi disponibile în 4 variante de culoare, cu o capacitate de până la 4TB. Modelul îmbunătățit HD650 are un design cu o combinație de culoare albastru deschis cu negru, de asemenea cu capacități de pînă la 4TB – un nou punct de referință pentru hard disk-urile externe. Împreună, cele două noi modele cu USB 3.1 completează portofoliul ADATA, oferind consumatorilor mai multe opțiuni din care să o aleagă pe cea potrivită nevoilor de zi cu zi.

HD710 Pro: mai durabil și mai spațios

Seria originală HD710 s-a dovedit a avea un real succes pentru dispozitive cu Windows, Linux și Mac OS. HD710 Pro vine cu îmbunătățiri legate de rezistența la apă și praf, sporind fiabilitatea pentru utilizarea în condiții vitrege și în aer liber. Această serie depășește de fapt cerințele standardului IEC IP68, produsele fiind complet izolate față de praf și capabile să reziste la scufundări de până la 60 de minute, la o adâncime de 2 metri de apă.

Ating și depășesc și standardele MIL-STD 810G 516.6 fiind rezistente la șocurile și impactul asociat cu căderi de la 1,5 metri. HD710 Pro sunt construite cu un triplu strat protector și sunt echipate cu tehnologia cu senzor G-Shock care oprește și repornește activitatea drive-ului atunci când se detectează șocuri sau vibrații ce ar putea afecta datele stocate. Hard disk-ul este echipat cu un capac ergonomic pentru portul USB oferind astfel o deschidere/închidere ușoară și un canal de jur împrejur, pentru stocarea cablului USB. Variantele roșu, galben și albastru au capacități de 1TB/2TB, iar varianta neagră urcă până la 3TB/4TB.

HD650: o nouă nuanță a unui clasic dovedit, cu capacitate de 4TB

Precum HD710 Pro, și HD650 are o construcție cu triplu strat pentru a proteja datele stocate și este echipat cu aceeași tehnologie cu senzor G-Shock. Versiunea îmbunătățită HD650 are o carcasă de culoare albastru deschis cu negru și oferă utilizatorilor capacități de stocare de până la 4TB, dublu față de modelele anterioare ale acestei serii.

Această capacitate a fost posibilă până acum doar pe un hard drive voluminos și care necesita alimentare dedicată, astfel că HD650 reprezintă și un pas important în a oferi utilizatorilor eficiență, valoare adăugată și spațiu de stocare crescut compatibil cu dispozitivele USB 3.1.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version