Home Homepage Motorola lansează Moto G5S şi Moto G5S Plus: Preţ, disponibilitate şi specificaţii

Motorola lansează Moto G5S şi Moto G5S Plus: Preţ, disponibilitate şi specificaţii

0

Motorola a lansat smartphone-urile Moto G5 şi G5 Plus la începutul lunii martie în cadrul Mobile World Congress, iar la doar patru luni de atunci se pare că deja lansează un upgrade pentru telefoane.

Astfel, Motorola lansează alte două dispozitive mobile mid-range ale seriei Moto G. Este vorba despre Moto G5S şi Moto G5S Plus. Noile telefoane vin cu un design nou. În cazul G5 putem observa că smartphone-ul este complet din metal la exterior. Bateria acestuia a primit, de asemenea, un upgrade, iar capacitatea sa este acum de 3000 mAh, de la 2800 mAh pe care îi găsim pe Moto G5.

Camera principală Moto G5S are un senzor de 16 MP, în vreme ce pe smartphone-ul G5 este de doar 13 MP. În ceea ce priveşte camera pentru selfie, Motorola a decis să includă acelaşi senzor de 5 MP, folosit pe telefoanele anterioare, dar cu o mică îmbunătăţire, în sensul că G5S vine cu propriul flash pe camera frontală.

Moto G5S are un display mai mare, cu diagonala de 5.2 inchi, pe când G5 avea doar 5 inchi. Moto G5S primeşte un procesor octa-core de 1.4 GHz, dar pentru moment nu ştim nmic cu privire la capacitatea RAM.

Moto G5S Plus pe de altă parte, prezintă o schimbare majoră la nivel de cameră principală. Acesta vine cu un modul de cameră duală asemănător celui folosit recent de Motorola în cazul Moto Z2 Force. G5S Plus primeşte totuşi, doi senzori de cameră de 13 MP, nu de 12 MP cum are Force.

Camera pentru selfie a fost şi ea îmbunătăţită, în loc de 5 MP având 8 MP, plus un nou flash. Designul este tot din metal, iar ecranul este doar puţin mai mare, de 5.5 inchi de la 5.2 inchi. Procesorul pe de altă parte este un octa-core de 2.0 GHz din gama Snapdragon de la Qualcomm. Totuşi, nici în cazul Moto G5S Plus nu aflăm câţi GB de RAM există sub carcasă.

Ambele telefoane primesc funcţiile Night Display şi Quick Reply, plus senzor de amprentă. În ceea ce priveşte sistemul de operare, cel mai probabil vor rula cu Android Nougat, dar compania nu a comunicat nimic oficial cu privire la asta.

Moto G5S şi Moto G5S Plus vor fi disponibile „în mai multe ţări la nivel global” luna aceasta şi vor ajunge în SUA spre finalul toamnei. Preţul G5S va începe de la 249 euro, în vreme ce Moto G5S Plus va costa aproximativ 299 euro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version