Home Homepage Vivo Xplay 7 este smartphone-ul cu trei camere pe spate şi senzor...

Vivo Xplay 7 este smartphone-ul cu trei camere pe spate şi senzor de amprentă on-screen

0

La începutul acestui an, producătorul chinez de dispozitive mobile Vivo a prezentat o serie de prototipuri smartphone, care vor avea integrată ultima generaţie de scanner pentru amprentă ultrasonic de la Qualcomm, în cadrul Mobile World Congress.

Qualcomm a anunţat că va trimite tehnologia producătorilor de telefoane pentru mostrele de reclame în cel de-al patrulea trimestru din 2017, dar se pare că Vivo încearcă să fure startul.

Vivo Xplay 7 este cel mai noi smartphone Vivo despre care se vorbeşte în această perioadă în presa chineză şi nu numai. Dispozitivul va fi primul care va avea integrat senzor de amprentă on-screen.

De asemenea, smartphone-ul se pare că va avea faţa „all-screen”, asemeni imaginilor cu Galaxy Note 8 pe care le-am văzut până acum, scrie Phone Arena. Spatele Xplay 7 prezintă un modul de cameră interesant, care potrivit unor surse, care a încărcat primele imagini cu telefonul pe Weibo, va fi de fapt o cameră triplă.

Nu este exclus ca cele trei camere de pe spatele Xplay 7 de la Vivo să prezinte o serie de funcii AR, la fel cum am văzut la Lenovo Phab 2 Pro.

În ceea ce privişte specificaţiile hardware ale telefonului mobil cu trei camere, pentru moment nu există informaţii, nici oficiale, nici neoficiale. Data de lansare şi data de la care terminalul va fi disponibil pentru cumpărare sunt încă neclare, dar cel mai probabil vom afla mai multe în perioada următoare.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version