Home Homepage LIVE TEXT şi VIDEO: Apple lansează iPhone 8

LIVE TEXT şi VIDEO: Apple lansează iPhone 8

0

LIVE TEXT şi VIDEO: Apple lansează iPhone 8» Apple susţine astăzi primul eveniment organizat vreodată în incinta Steve Jobs Theater din Cupertino. Gigantul de tehnologie american va introduce pe piaţă noul smartphone flagship iPhone 8 (iPhone X), un dispozitiv mobil mult-aşteptat de public şi un factor decisiv în luarea deciziilor de upgrade al smartphone-ului personal, indiferent de marca de telefon folosită până acum.

Apple a lansat iPhone X, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus

LIVE TEXT şi VIDEO: Apple lansează iPhone 8»  Luna septembrie ştim că aduce întotdeauna o schimbare de anotimp şi noi culori arămii în natură, ca de altfel şi noi lansări din partea Apple. În toamna aceasta, Apple se pare că va aduce cele mai mari schimbări în ceea ce priveşte linia iPhone. În plus, vorbim despre primul smartphone iPhone pe care compania îl lansează în cadrul Steve Jobs Theater, construit în interiorul noului campus Apple din Cupertino. Lansarea iPhone 8 va avea loc în data de 12 septembrie, orele 12pm în America, 6pm în Marea Britanie şi 8pm în România.

LIVE TEXT şi VIDEO: Apple lansează iPhone 8»  Anul trecut, compania a anunţat smartphone-urile iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, dar în ceea ce priveşte lansarea de anul acesta, informaţiile nu sunt prea sigure. Chiar şi numele noilor dispozitive nu sunt sigure. Este posibil să avem parte de o iteraţie „S” a seriei iPhone 8 şi un flagship iPhone 8, care ar putea la fel de bine să se numească iPhone X.

LIVE TEXT şi VIDEO: Apple lansează iPhone 8»  În acelaşi timp, Apple ar putea lansa doar noi modele iPhone 8 şi un model iPhone X, radical diferit de seria 8. Ceea ce am putea spune cu certitudine este că vom primi trei noi iPhone-uri, iar unul dintre acestea va arăta şi se va simţi complet diferit de celelalte două. Zvonurile sugerează că cel de-al treilea iPhone lansat în această toamnă va avea display edge-to-edge OLED, nu va mai primi buton fizic de HOME, va avea un modul vertical de cameră duală, suport pentru încărcare rapidă şi alte noi funcţii care îşi vor face debutul pe el.

LIVE TEXT şi VIDEO: Apple lansează iPhone 8»  Chiar dacă evenimentul va abunda de informaţii legate de noile iPhone-uri, Apple va face, de asemenea, alte anunţuri de interes pentru public. Compania ar putea prezenta oficial noul 4K Apple TV set-top box şi un nou model de smartwatch Apple Watch cu serviciu LTE de sine stătător. De asemenea, vom afla o serie de noi informaţii despre update-urile software care vor fi în curând disponibile pentru public, inclusiv iOS 11, macOS High Sierra şi watchOS 4.

LIVE TEXT şi VIDEO: Apple lansează iPhone 8»  Pentru mai multe detalii de la evenimentul de lansare iPhone 8 pe care îl va susţine Apple în Steve Jobs Theater în campusul din Cupertino, te invităm să rămâi cu ochii pe Noobz.ro şi pe pagina de Facebook Noobz.

Cum să vizionezi LIVE lansarea iPhone 8

Pe iPhone, iPad sau iPod touch

Vei avea nevoie de la iOS 7.0 în sus şi să foloseşti browser-ul web Safari. Aici ai link-ul.

Pe Mac

Vei avea nevoie de Safari 6.0.5 sau de la Mac OS X 10.8.5 în sus. Aici ai link-ul.

Pe Apple TV

Vei avea nevoie de a 2-a generaţie de Apple TV (2010) sau următoarele. Dacă este a 2-a sau a 3-a generatie vei avea nevoie de software 6.2 sau următoarele. Toate modelele dintr-a 4-a generaţie vor putea reda evenimentul LIVE. Aici ai link-ul.

Pe PC

Va trebui să utilizezi Microsoft Edge pe Windows 10. Aici ai link-ul.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version