Home PC Hardware ADATA lansează flash drive-ul USB iMemory AI720

ADATA lansează flash drive-ul USB iMemory AI720

0

ADATA® Technology anunță lansarea flash drive-ului i-Memory AI720, subțire și elegant. Noul produs certificat Apple MFi are o grosime de doar 7.5 mm și are atât conector Lightning, cât și USB 3.1.

Datorită funcției sale unice “save as you record” pentru înregistrări 4K, conținutul video cu rezoluție ridicată nu va mai ocupa spațiu inutil în telefon. AI720 suportă criptare solidă și a fost conceput pentru a fi rezistent la apă și praf, cu tehnologie nano coating, oferind astfel mai multă mobilitate și siguranță. AI720 este disponibil cu capacități de 32GB, 64GB sau 128GB și variante de culoare gold sau gri.

Conectivitate duală, design elegant

AI720 este ușor, subțire și elegant, fiind o potrivire perfectă pentru dispozitivele iOS. Dispune de un conector lightning mai lung, pentru a se potrivi perfect dispozitivelor iOS, chiar dacă există o husă mai groasă. Suprafața metalică sandblast nu este doar elegantă, dar și rezistentă la amprente sau zgârieturi. Modelul AI720 este disponibil în două culori moderne – auriu și gri.

Transferuri rapide pentru mobilitate deplină

Cu un conector USB 3.1, AI720 atinge performanțe de citire de până la 90MB/s, iar cu conectorul lightning acesta furnizează viteze de până la 20MB/s și transferă instantaneu datele între dispozitivele video. Video-uri la rezoluție 4K pot fi înregistrate direct pe AI720, iar prin intermediul aplicației exclusive ADATA i-Memory cu capabilități de gestionare a fișierelor, utilizatorii se pot bucura de videoclipuri cu subtitrări originale, oricând doresc.

Tehnologie unică nano coating pentru protejarea datelor

AI720 utilizează cea mai recentă tehnologie nano coating, cu caracteristici încorporate comparabile cu certificarea IP54 împotriva prafului, apei și a coroziunii, pentru protecția datelor. În plus, AI720 suportă criptarea fișierelor, permițând utilizatorilor să stabilească parole pentru fiecare fișier confidențial, astfel încât nu este nevoie să vă îngrijorați legat de scurgeri de date în cazul pierderii AI720. ADATA i-Memory, AI720 permite copierea de rezervă a conținutului de pe dispozitiv cu o singură atingere. Pur și simplu evidențiați și faceți click, iar aplicația face restul pentru a economisi timp și bătăi de cap.

 

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version