Home Divertisment Aplicaţii WhatsApp nu mai oferă suport pentru aceste telefoane

WhatsApp nu mai oferă suport pentru aceste telefoane

0

WhatsApp nu mai oferă suport începând cu 1 ianuarie 2018 pentru o listă destul de amplă de dispozitive mobile, așa că, dacă te-ai trezit zilele acestea că aplicația de mesagerie nu mai funcționează, acesta este motivul.

Pe lista telefoanelor pentru care WhatsApp nu mai oferă suport de anul acesta se află BlackBerry OS, BlackBerry 10, Windows Phone 8.0 și mai vechi.

Inițial, WhatsApp le-a transmis utilizatorilor că suportul pentru platformele mobile învechite va fi oprit începând cu finalul anului 2016. Dar, pe măsură ce se apropia finalul lui 2016, WhatsApp a venit cu un update pe website-ul oficial, informând utilizatorii că deadline-ul a fost extins până în 30 iunie 2017, ca în cele din urmă să extindă pentru ultima dată deadline-ul la 31 decembrie 2017.

Potrivit celei mai populare aplicații de mesagerie WhatsApp, totul se întâmplă: ”pentru că nu mai dezvoltăm activ pentru aceste platforme, unele funcții ar putea să înceteze să mai funcționeze în orice moment.” Astfel, utilizatorii acestor modele de dispozitive ar trebui să nu se aștepte să mai pună mâna pe noi funcții. De asemenea, vor putea apărea tot felul de bug-uri în aplicație, care nu vor fi reparate cu update-uri de software.

Așadar, dacă ești un utilizator cotidian de WhatsApp și depinzi de aplicația de mesagerie pentru a-ți desfășura activitatea personală și profesională, ai putea avea în vedere să schimbi dispozitivul cu unul nou, iar ofertele eMAG din această perioadă sunt cât se poate de atractive. WhatsApp a mai clarificat faptul că Nokia S40 nu va mai funcționa după 31 decembrie 2018.

Între timp, versiunile Android OS 2.3.7 sau mai vechi vor înceta să funcționeze corespunzător după 1 februarie 2020. Foto: Getty 

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version