Home Homepage Apple anunță că programul de înlocuire a bateriilor iPhone este disponibil deja

Apple anunță că programul de înlocuire a bateriilor iPhone este disponibil deja

0

Apple a anunțat că este, deja disponibil programul de înlocuire a bateriilor tuturor dispozitivelor iPhone afectate de limitarea artificială a performanțelor.

După apariția informației în spațiul public potrivit căreia compania Apple a limitat cu bună știință performanțele dispozitivelor iPhone mai vechi, gigantul tehnologic și-a asumat compensarea clienților afectați prin schimbarea bateriei la un preț de numai 29 dolari, oferind o reducere de 50 dolari față de prețul inițial.

Nu a trecut nici măcar o săptămână, iar compania a comunicat că programul este deja disponibil la nivel mondial pentru toți clienții afectați.

Clienții care vor să beneficieze de această ofertă sunt sfătuiți înainte să meargă la un magazin sau reseller Apple, să sune pentru a stabili o programare.

Este o ofertă pe care posesorii dispozitivelor iPhone mai vechi nu ar trebui să o rateze, mai ales ținând cont că prețul este cu aproximativ 250 lei mai mic. În plus, odată ce problema bateriei este remediată, dispozitivul va funcționa la capacitate maximă.

Apple a încercat să repare din imagine în ochii clienților săi, dar problema este mult mai mare decât se poate crede. Compania se confruntă cu o serie de acțiuni în judecată care o poate costa mai mult decât reducerea oferită pentru schimbarea câtorva milioane de baterii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version