Home Sitemain Review Huawei P20 Pro: Povestea celor trei camere

Review Huawei P20 Pro: Povestea celor trei camere

0
review huawei p20 pro

Testez Huawei P20 Pro prin campania Orange Smartphone Tester de mai bine de 10 zile. Cu acest prilej am zis să vă vorbesc despre experiența mea cu telefonul inteligent cu trei camere principale, lansat în luna aprilie de producătorul chinez. În rândurile ce urmează găsiți un amplu review Huawei P20 Pro.

Înainte să intru în posesia telefonului P20 Pro

Aveam o vorbă în ceea ce privește telefoanele Huawei: ”când nu știi ce inovații să mai aduci, mai adaugi o cameră”. Dar, impresia s-a schimbat total după ce am fotografiat zile la rând diferite momente cu terminalul. Am constatat că, în unele situații, se ”bate” fără probleme cu un mirrorless sau chiar și cu un DSLR.

Nu m-aș pripi să spun că Huawei P20 Pro e ca o cameră foto profesională. Dar nu cred că aș greși dacă aș afirma că reușește să completeze perfect pachetul de dispozitive de care ai nevoie pentru a capta amintiri vii.

Am fotografiat cu camera triplă de pe Huawei P20 Pro momente precum un botez, portrete în natura. Am captat imagini de un verde crud cu care ne-a înzestrat primăvară. Ca de altfel și fotografii detaliu, fie cu animalul de companie, fie cu tot felul de obiecte care mi-au atras atenția.

Review Huawei P20 Pro – Telefonul oferă o stabilizare senzațională a imaginilor

Așa încât, dacă ai nevoie să fotografiezi sau să filmezi un obiect în mișcare, vei rămâne suprins de performanțele acestuia. Am filmat un moment cu ursitoare la botez, într-un cadru destul de întunecat și restrâns. Pot garanta că am scos imagini mai bune decât ale cameramanului care utiliza o cameră profesională Sony.

În plus, smartphone-ul mi-a permis mobilitate. Am filmat din diferite unghiuri, am urmărit personajele în mișcare sau am ocolit invitații curioși, care doreau să acapareze fiecare cadru.

Despre camera triplă de pe Huawei P20 Pro

Modulul de cameră folosit de Huawei pe smartphone-ul high-end P20 Pro nu este atât de complex pe cât pare. De fapt, vorbim despre o cameră RGB standard de 40 MP și despre o cameră monocrom de 20 MP. Acestea funcționează împreună ca o cameră duală pe care o găsim pe Huawei P10. Cu scopul de a livra imagini cu zgomot mai mic decât ar putea să obțină o singură cameră – senzorul monocrom captează detalii bogate de negru și alb.

Cea de-a 3-a cameră este o un teleobiectiv 3x de 8 MP, care adaugă doar zoom optic. De o lungime focală echivalentă cu 80 mm. De fapt, aceasta este singura lentilă care este stabilizată optic.

Review Huawei P20 Pro – Fotografii seara

Impresionant în cazul camerelor Huawei P20 Pro este faptul că sunt capabile să fotografieze imagini la un maxim de 102,400 ISO. Cu scopul de a produce imagini mai bune în condiții de lumină scăzută. Câteva exemple de fotografii realizate în parc, după apusul soarelui, puteți vedea în galeria de mai jos. Huawei garantează că terminalul P20 Pro poate chiar să obțină imagini decente în condiții de lumină de doar un lux.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categoric, cum era de așteptat, camera beneficiază inclusiv de îmbunătățiri la nivel software. Prin stabilizare AI a imaginii. Funcție ce îți permite să fotografiezi imagini cu expunere lungă de patru secunde, cu puțin blur sau tremurat.

Abordarea Huawei pare să funcționeze suprinzător de bine. Dat fiind că Huawei P20 Pro poate să capteze imagini bogate în detalii, în condiții de lumină scăzută, fără prea mult zgomot vizual.

Pentru că printre pasiunile pe care le am se numără și fotografia, curiozitatea de a testa camera triplă de pe Huawei P20 Pro a fost și mai mare. Motiv pentru care zilnic profit la maxim de veleitățile acesteia. Ca în urma campaniei de testare să reușesc să vă ofer un feedback cât mai corect și echilistant.

Calitatea imaginilor obținute cu Huawei P20 Pro este excepțională. Indiferent de condițiile de lumină, iar camera triplă surprinde într-adevăr când vine vorba de detalii.

Dacă nu ești un fotograf profesionist, dar îți place să fotografiezi totul în jurul tău, Huawei P20 Pro s-ar putea să îți ajungă direct la inimă.

Ce să alegi între Note8 și P20 Pro

Iar dacă ești un fotograf profesionist și ai nevoie de un smartphone bun, ar fi bine să alegi dintre Note 8 și P20 Pro.

Smartphone-ul producătorului chinez Huawei este capabil să capteze inclusiv video în super-slow motion la 960 fps. În vreme ce Samsung Galaxy S9 poate să obțină la o rezoluție de maxim 720p. Dispozitivul mobil care pare că ar putea să bată P20 Pro ar fi Sony Xperia XZ2. Care înregistrează la rezoluție Full HD. Deocamdată nu am testat smartphone-ul, dar poate în viitor vom avea posibilitatea să facem o comparație punctuală.

Încă nu am realizat foarte multe videoclipuri în super slow-motion cu Huawei P20 Pro. Dar am profitat destul de mult de funcția de filmare lentă (exemplu video-urile de mai jos).Categoric, sunt mult mai multe surprize pe care le are ascunse Huawei P20 Pro în camera triplă de pe spate. Sper să le descopăr și să le analizez în detaliu până la finalul campaniei de testare.

Dacă aveți întrebări legate de smartphone-ul Huawei P20 Pro, puteți să îmi scrieți în secțiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version