Home Sitemain Philips lansează televizoarele Philips 8303 și Philips 8503

Philips lansează televizoarele Philips 8303 și Philips 8503

0

Philips lansează noile modele de televizoare cu tehnologie Ambilight și procesor de imagine P5: Philips 8303 și Philips 8503 în România. Acestea vor fi disponibile pentru achiziționare începând cu luna în curs, iar fiecare model vine în două variante de dimensiuni, de 49, respectiv 55 inch.

Ambele modele smart TV dispun de tehnologii de top precum procesorul de imagine P5, care împreună cu tehnologia Ambilight și noul panou Nano IPS UHD 4K oferă o experiență vizuală deosebită.

Panoul IPS Nano Color generează emisii luminoase precise care ating o gamă extrem de largă de culori, cu un raport de 90% DCI WCG, și oferă un unghi larg de vizualizare.

Particulele nanometrice uniforme absorb orice surplus de lumină creat de ecran, ajutând la menținerea culorilor: roșul rămâne roșu, iarba este verde, iar albastrul este întotdeauna albastru, chiar dacă ecranul este privit dintr-un unghi de până la 60 de grade.

High Dynamic Range Premium(HDR Premium) este un nou standard video disponibil pe aceste modele smart TV.

Acesta redefinește divertismenul de acasă prin progresele înregistrate în ceea ce privește contratstul și culorile și garantează o luminozitate excelentă, de 400 de niți, contrast și culori mai bogate și detalii excelente. De asemenea, cele două modele îndeplinesc și standardul HDR 10+.

Mulțumită procesorului de imagine Philips P5 Perfect Picture Engine, televizoarele Philips 8303 și Philips 8503 sunt gata să livreze imagini foarte detaliate, pot atinge un nivel de contrast foarte ridicat, sunt capabile să reproducă nuanțe vii de culori, iar tonurile pielii sunt extrem de naturale.

Philips 8303 și Philips 8503 vin cu Ambilight pe 3 laturi                                                              

Ambilight, una dintre tehnologiile prin care modelele de televizoare Philips se diferențiază de produsele competitorilor, este disponibilă și pe aceste două noi serii care vor intra pe piața din România în luna iunie.

Cu ajutorul LED-urilor montate pe spatele panourilor, televizoarele Philips 8303 și Philips 8503 reușesc să creeze o lumină ambientală care prelungește armonios acțiunea de pe ecran pe pereții încăperii.

Sunet premium

DTS HD Premium Suite de pe Philips 8303 și Philips 8503 oferă procesare audio de ultimă oră pentru un sunet mai bun. Păstrând claritatea conținutului original, utilizatorul poate experimenta un sunet captivant, bass clar, dialoguri clare, fără fluctuații sau distorsiuni.

Cu o tehnologie îmbunătățită Philips Triple Ring, membrana difuzorului special pentru sunete joase (subwoofer) are o mai mare mobilitate generând un sunet mai puternic, chiar și în design-ul subțire al televizoarelor Philips.

Android TV și telecomandă cu microfon

Cele două noi modele Philips vin însoțite de o telecomandă cu tastatură și microfon. Tastatura înlesnește utilizarea sistemului de operare Android TV și navigarea pe internet, în timp ce microfonul va putea fi folosit la activarea Google Assistant, funcție ce va fi disponibilă în curând pe mai multe modele Philips.

Diferențele dintre Philips 8303 și Philips 8503

Deși ambele televizoarele sunt dotate cu sisteme de sunet 2.1, puterea acestora diferă. Philips 8303 generează o putere totală de 25W, având următoarea configurație: 2 difuzoare de 6.25W și un woofer de 12.5W.

Philips 8503 reprezintă un upgrade pentru cei care își doresc un sunet mai puternic, televizorul are un soundbar vizibil în partea din față amplasat sub rama ecranului. Puterea toatală a sunetului este de 45W: două difuzoare în soundbar-ul frontal (7.5W x2) și un woofer de 30W.

În ceea ce privește standurile pe care sunt așezate televizoarele, modelul 8303 vine însoțit de un stand conceput din sticlă clară, în timp ce 8503 dispune de unul metalic.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version