Home Smart Smartphones Nokia 3.1 este disponibil la Vodafone începând de la 59 euro

Nokia 3.1 este disponibil la Vodafone începând de la 59 euro

0

Vodafone România anunță disponibilitatea în ofertă a smartphone-ului Nokia 3.1, cel mai recent terminal mobil lansat de HMD Global. Nokia 3.1 dispune de Android One creat special de Google pentru HMD Global și giroscop pentru aplicațiile de realitate augmentată.

Noul Nokia 3.1 are display HD+ Corning® Gorilla® Glass de 5,2” și format 18:9 ideal pentru videoclipuri și navigare web. Smartphone-ul recent lansat este construit din aluminiu și este disponibil pentru clienții Vodafone România în două variante de culoare, alb și negru.

În ceea ce privește partea hardware, telefonul are procesor octa-core, memorie RAM de 2GB și senzor NFC pentru partajarea de fotografii. De asemenea, telefonul are o cameră principală de 13MP cu auto-focus și o cameră secundară de 8MP cu un câmp larg de vizualizare. Nokia 3.1 are o capacitate de stocare de 16GB care poate fi extinsă cu un card MicroSD de până la 128GB.

Nokia 3.1 este disponibil începând de la 59 euro cu abonamentul Red 12, putând fi achiziționat și fără abonament pentru 139 euro din magazinele Vodafone România, din cele ale partenerilor și de pe site-ul operatorului.

HMD Global lansează Nokia 5.1, Nokia 3.1 şi Nokia 2.1

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version