Home Smart Smartphones Huawei a vândut peste 100.000 de telefoane Huawei P20 în Europa Centrală...

Huawei a vândut peste 100.000 de telefoane Huawei P20 în Europa Centrală și de Nord

0

Peste 100.000 de smartphone-uri din seria Huawei P20 au fost vândute în prima lună de la lansarea globală, în regiunea Europa Centrală și de Nord, anunță Huawei Consumer Business Group. Aceste vânzări reprezintă un nou record pentru brand, smartphone-urile seriei P20 fiind cele mai vândute modele ale unei serii P de când au fost oficial lansate.

Mai mult, vânzările înregistrate de noul model P20 Pro au crescut de 17 ori, în comparație cu vânzările înregistrate de predecesorul său, modelul P10 Plus.

Flagshipul seriei P20, modelul Huawei P20 Pro, lansat împreună cu modelul P20, este primul smartphone din lume care integrează sistemul triple camera Leica. Modele seriei P20 se află în prezent în fruntea clasamentului DxOMark și sunt primele device-uri care au reușit să obțină un scor format din 3 cifre, reușită nemaîntâlnită până acum în clasamentul DxOMark.

După doar patru săptămâni de la lansarea globală, Huawei P20 Pro a reușit să depășească vânzările înregistrate de predecesorul său, P10 Plus, de 17 ori, iar majoritatea vânzărilor au fost realizare în Polonia, Norvegia, Suedia și Austria. Cele mai recente rezultate ale vânzărilor confirmă faptul că există o cerere în creștere pentru flagship-urile Huawei.

În ultimul timp, am împărtășit vestea vânzărilor record pe platforma noastră de comerț electronic, Vmall, unde Huawei a generat 100 milioane RMB (Yuan renminbi) în venituri în primele 10 secunde de la startul comercializării oficiale a seriei P20.

Această performanță remarcabilă a vânzărilor în diferite regiuni și țări, inclusiv România, dovedește încrederea continuă a consumatorilor în produsele Huawei și demonstrează dedicarea noastră de a furniza smartphone-uri inovatoare și remarcabile pentru segmentul high-end”, a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

Tot acesta completează: În România, vânzările înregistrate ne-au întrecut așteptările și asta se datorează încrederii pe care consumatorii o arată smartphone-urile Huawei, P20 Pro reușind să se situeze în topul preferințelor acestora, datorită primului sistem triple-camera, dar și a capabilităților bazate pe Inteligența Artificială, menite să ofere cea mai bună experiență de utilizare.

Prin introducerea seriei Huawei P20, compania își dorește să inspire consumatorii să își descopere potențialul creativ, să vadă, să simtă și să creeze mai mult, punându-le la dispoziție Inteligența Artificială, menită să îi ajute în activitatea de zi cu zi și să le devină cel mai bun partener de până acum.

Noul Huawei P20 Pro este disponibil în oferta operatorilor și în magazinele de retail, la un preț recomandat de 3899 lei, în variantele de culoare Black, Twilight și Midnight Blue, iar modelul P20 este disponibil în oferta magazinelor de retail și a operatorilor de telefonie mobilă, la un preț recomandat de 2999 lei, în variantele de culoare Black, Pink Gold și Midnight Blue.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version