Home Divertisment Prima zi de Untold 2018 cu The Chainsmokers, ploaie și un mic...

Prima zi de Untold 2018 cu The Chainsmokers, ploaie și un mic incendiu

0

Untold este un oraș al distracției construit în inima Cluj-Napoca. De cum îți iei brățara de acces și până te retragi spre cazare, în jurul tău este doar forfotă de voie bună, miros de burgeri, activări care mai de care mai trăzinite ale brandurilor și nu în ultimul rând, cea mai bună muzică.

Cluj-Napoca este un furnicar de turiști zilele acestea, peste 100.000 de mașini intrând în oraș, lucru ce va atrage după sine încasări record pentru micii întreprinzători și nu numai.

Unde întorci privirea, vezi ținute de festival, coafuri excentrice, oameni râzând și simțindu-se bine. La festival participă nu doar tineri, ci toate categoriile de vârstă. Copiii învață noi stiluri de muzică și dans, în vreme ce părinții se bucură de artiștii pe care îi urmăresc de ani buni și se desprind de povara din cotidian.

Prima zi de Untold 2018 a adunat zeci de mii de festivalieri care au râs, au dansat și s-au simțit bine până în zori de zi. Atmosfera a fost întreținută de zeci de DJ din întreaga lume, dar de departe cei care au făcut pielea ca de găină au fost The Chainsmokers, aflați pentru prima dată în România.

Spectacolul lor a fost plin de culoare și a reprezentat un mix de remixuri pe piese cunoscute, de la melodiile Rihannei la Backstreet Boys, Papa Roach și terminând cu hit-urile lor Don’t Let Me Down, You Owe Me, Give me your love sau Somebody.

Show-ul celor de la The Chainsmokers s-a bazat pe jocuri de artificii, foc și fum. La scurt după urcarea celor doi DJ pe mainstage la Untold, în colțul din stânga a scenei a izbucnit un mic incendiu la unul dintre proiectoarele de lumini aflate în imediata apropiere a tunului de foc.

Din fericire, acesta a fost stins imediat fără probleme datorită prezenței de spirit a unuia dintre membrii staff-ului Untold, care a folosit o pătură ignifugă, care să țină sub control flăcările până când pompierii ajung cu extinctoarele.

În timpul scurtului incident spectatorii și-au păstrat calmul, s-au retras din zona focarului și au lăsat specialiștii să își facă treabă, în timp ce s-au bucurat de muzica celor doi DJ americani.

Distracția la Untold a continuat până în zorii zilei, asta în ciuda ploii care s-a încăpățânat să își facă simțită prezența în prima parte a serii și care a luat prin suprindere unii participanți la festival.

Din fericire, a fost vorba de o ploaie de scurtă durată, fără fulgere și trăznete, ideală pentru dans și voie bună.

Astăzi are loc cea de-a 2-a zi a festivalului Untold 2018. Rămânem ancorați în activările brandurilor, în line-up-ul acestei zile și vă ținem la curent cu evoluția lucrurilor pe Facebook și Instagram.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version