Home Divertisment A 2-a zi de Untold 2018, cu Jason Derulo dezamăgitor și Bloggers...

A 2-a zi de Untold 2018, cu Jason Derulo dezamăgitor și Bloggers Lan Party pentru consolare

0

Cea de-a 2-a zi de Untold a trecut ceva mai repede și mai obositor. Poate pentru că după o primă zi ploioasă a urmat una cu prea mult soare și am resimțit cei peste 20000 de Funny Bits pe care i-am parcurs.

Am revenit la festival din timpul zilei, să dăm o raită pe la brandurile care au pregătit activări pentru festivalieri, dar și pentru că atunci când auzi că vine Jason Derulo la tine în țară știi că nu e de ratat.

Dintre activările de neratat amintim colțurile G-Shock, unde te bați la propriu pentru premiul tău și arzi calorii și Head and Shoulders unde poți să obții coafura de festival mult dorită, mai colorată sau mai zburlită sau poți să te răcorești cu o limonadă dacă îți dai check-in la stand.

La Engie poți să te fotografiezi profesional la 360 de grade, în timp ce la Lenor și Ariel fetele pot realiza o galerie ideală pentru Instagram.

Pentru pasionații de hot dog, Mol România te premiază în intervalul orar 17:00 – 17:30 sau te lasă să pedalezi pentru a prepara o limonadă răcoritoare.

În cazul în care rămâi fără baterie la telefon sau selfie stick, Samsung a amenajat o zonă specială pentru reîncărcare, la câțiva zeci de metri pe stânga, cum intri in festival.

Tot Samsung, împreună cu partenerul Orange, te asteapta lângă mainstage pentru o experiență captivantă cu jocul Colonizarea și o cabină foto care îți poate aduce ca premiu un Samsung Galaxy S9.

Iulius Mall are, de asemenea, o activare trăznită, cu un tobogan cu spumă. Locul e amenajat fix lângă roată și este de experimentat mai degrabă de cei care nu se tem de frig sau răceală.

Cam acestea ar fi activările care ne-au atras atenția în cea de-a 2-a zi de Untold 2018.

Cât despre mâncare și băutură, meniurile le puteți vedea și voi în aplicația Untold. Noi am testat un buritto vegetarian și ceva cartofi cu maioneză și usturoi, pe care le-am asezonat cu Ursus.

Spectacol Jason Derulo – multă vorbă și voce … puțină

Am ajuns acum și la muzică, pentru care suntem în principal la Untold 2018. Și îl avem cap de listă pe Jason Derulo, care din păcate a fost dezamăgitor.

Și spunem dezamăgitor pentru că a vorbit mai mult decât a cântat, s-a dezbrăcat și a oferit un show cu tentă erotică, tipic lui, dar partea neplăcută  este că aproape nu s-a înțeles nimic, nici din ce a cântat, nici din ce a vorbit.

Cu alte cuvinte, o notă pentru voce nu putem oferi, în schimb e de 10 la fizic și dăm tot 10 pentru spectacol.

E bine că la capitolul muzică și bumțăială au recuperat Kygo, Tiesto și Don Diablo. Dar pentru că vibe-ul nu a fost unul bun de la primul număr, seara s-a terminat ceva mai puțin maiestuoasă.

Ca să ne înecăm amarul, ne-am oprit la Bloggers Lan Party, unde puteți să vă relaxați și voi până la orele 23:00 cu PUBG, FIFA și puteți testa gama de gaming OMEN by HP sau boxele UE Boom și UE Mega Boom de la Ultimate Ears.

Cam așa a fost cea de-a 2-a zi de Untold 2018 pentru noi, le așteptăm pe următoarele, care vin cu The Prodigy, Dmitri Vegas & Like Like, Steve Aoki și Armin, a cărui show va fi transmis Live de Pro TV duminică noapte spre luni, începând cu ora 02:00.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version